Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yapma Soner, nasıl iyi oynadı? Adamın başarılı pas yüzdesi %30 falandır Beşiktaş maçında. Bir insan istese bu kadar beceriksiz olabilir mi ya? Rijkaard dönemindeki Sabri'ye ne oldu anlamış değilim...

Bana kalsa değil ilk 11'e, ilk 111'e bile almam. Sevmediğimden de değil, sadece aldığı her topu rakibe atan bir oyuncuyu sahada tutmam.

Hocam bence Sabri 2 maçtır gayet iyi oynuyor... Bizim takım da Barcelona değil neticede hiç sırıtmadı reyiz... Ayrıca pas yüzdesini bilmiyorum ama oldukça güzel paslarını gördüm..Saha görüşü falan epey genişlemiş gibi geldi... Geçen yılki Eboue ile kıyaslanamaz ama bu yıl ki Eboue'yi de mumla aratmadı..

Bu yabanci durumundan dolayi ideal kadro kuramaz olduk malesef. Muslera yaz döneminde iyi paraya satilmali kesinlikle. savunmayada iyi bir yerli oyuncu bulunmali 1-2 ye bakmadan. bu kadroyu kurmusun gerisinide üc bese bakmadan alacaksin. Serdar tasci ise onu al paraya fazla bakmadan. Gökhan inler ise onu alcaksin . Yazik günah olur bu takima yoksa .

ben gelecek seneyi filan düşünmüyorum artık açıkcası. transfer yapacaklarmı iyimi-kötümü bilemem.

transfer dönemi kapansın ve taraftar-yönetim-futbolcular olarak hedefe kitlenelim artık diyorumm..

bursa maçını aldınmı havayı yakalamaya başlarız. şpl maçına kadar kaybetmeden öz güveni artırarak gelir isek, dananın kuyruğu kopar.

şpl maçında kadar kaybetmeden-iyi olma yolunda toparlayarak gidelim yeterki. şpl maçından sonra fikstür rahatlıyor biraz.

geleceği düşünmüyorum açıkcası. çünkü yaz dönemi uzun. bugun görmediğin adam çıkar-iyi görünen adam sakatlanır olmaz..

eksik yerler belli zaten. stoper-sol bek-kanat- alternatif 1-2 oyuncu. isim olarak boş verin.

[video]https://www.webaslan.com/futbol/eboue-bize-gervinhoyu-getirSXHBQ56381SXQ[/video]

evet ciddiyim...gidip yabancı stoper alacaklardı takım çıkartamayacaktık böylesi daha iyi..ujfa iyileşir döner...

iyide Riera den sol bek olmaz. otobana cefiriyorlar orasini resmen . Urfi gelir demisin ama oda yabanci. Ben gercigi yerli bir isim bekliyordum ama oda yok ki sol bek olarak. Semih# dany idare ederdik yine ama sol bek sorunumuz cok vahim. Rieranin savunma yönü berbat. farfan orasini darma dagan eder :SS:

Urfalı'dan medet ummayın boşuna..Bu yaşta bu kadar ağır sakatlıktan sonra zor döner.4 tane santraforu olan takımın defanstaki tek alternatifi şu an Gökhan Zan..Çok dengesiz bi durum

iyide Riera den sol bek olmaz. otobana cefiriyorlar orasini resmen . Urfi gelir demisin ama oda yabanci. Ben gercigi yerli bir isim bekliyordum ama oda yok ki sol bek olarak. Semih# dany idare ederdik yine ama sol bek sorunumuz cok vahim. Rieranin savunma yönü berbat. farfan orasini darma dagan eder :SS:

fikrine saygı duyarım ama bu kadar kısa sürede bi yabancı sol bek alınıp "Riera" kadar katkı vereceğini düşünmüyorum..belki bi ihtimal türk stoper olabilirdi ama olmasa da sorun yok

Transfer Nöbeti

Hocam bence Sabri 2 maçtır gayet iyi oynuyor... Bizim takım da Barcelona değil neticede hiç sırıtmadı reyiz... Ayrıca pas yüzdesini bilmiyorum ama oldukça güzel paslarını gördüm..Saha görüşü falan epey genişlemiş gibi geldi... Geçen yılki Eboue ile kıyaslanamaz ama bu yıl ki Eboue'yi de mumla aratmadı..

Ben de merak ediyorum gerçekten, görebileceğimiz bir site var mı futbolcu bazında istatistikleri?

Benim gördüğüm hiç yapamadığı işleri yapmayı çalıştı. Attığı her uzun top rakibe gitti. Onun yerine kısa paslarla ve boş alanda dripling ile oynasa rakibe bu kadar çok top hediye etmezdi.

fikrine saygı duyarım ama bu kadar kısa sürede bi yabancı sol bek alınıp "Riera" kadar katkı vereceğini düşünmüyorum..belki bi ihtimal türk stoper olabilirdi ama olmasa da sorun yok

Riera af edersinde ne kadar katki vermis bu takima?! hucum konusunda tamam sonuna kadar hak veriyorum ama asil ÖNEMLI görevini yapamiyor. Bek olarak hoca oynatiriyor. bek oyuncusunun ilk ve en önemli görevi sol BEK i kapatmakdir. hucum isleri extra isler olur. ben titizle maclari izliyorum ve bütün takimlar hemen hemen rieranin üstüne oynuyor ve her macda da basari oluyorlar malesef.

Riera af edersinde ne kadar katki vermis bu takima?! hucum konusunda tamam sonuna kadar hak veriyorum ama asil ÖNEMLI görevini yapamiyor. Bek olarak hoca oynatiriyor. bek oyuncusunun ilk ve en önemli görevi sol BEK i kapatmakdir. hucum isleri extra isler olur. ben titizle maclari izliyorum ve bütün takimlar hemen hemen rieranin üstüne oynuyor ve her macda da basari oluyorlar malesef.

katılmıyorum maaleseff :(

artistlik yaptığım yok ona da baktım zaten. bırakın şu fm ağzını. hiç bir oyuncunun tek görevi yok şu an Galatasaray'da. icabında forvet oyuncusu orta saha gibi oynar, icabında defansa yardıma gelir. st amr aml yi oyunda söylersiniz.

Futbolu FM'den öğrenenlerim bu terimleri FM terimi zannetmesi kadar doğal bir şey olamaz. Neyse, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır:

Association football positions - Wikipedia, the free encyclopedia

@veliyigit Hürriyetin gs ve fb transferlerine bakış açısı ; Hürriyete göre 1984 doğumlu sneijder 29 yaşında 1980 doğumlu emre 31 yaşında

savunmada biri sakatlanmadığı sürece semih - dany taşır.

aslında bence de stoperde sıkıntı yok semih,dany yeter birisi sakatlanırsa veya cezalı olursa gökhan var ikisinde bişe olursa ki düşük ihtimal hakan balta idare eder zaten ufa da dönecektir ömür boyu sakat kalacak hali yok ya ama sol bek için bence bir eleman alınabilirdi ama F.T en iyisini bilir tabiki, ama hocanın drogbayı çok ama çok istediğini dünya alem biliyor

katılmıyorum maaleseff :(

bilmiyorum ben gercekleri yaziyorum acikcasi. genelikle millet hucuma cikisi oyun kurmasina bakiyor. orasinida cok iyi yaptigindan dolayi asil yapmasi gereken savunma konusunu görmezlikden geliyor. Riera hucum yönünde gercekden cok iyi isler yapior ama savunma yönü inanilmaz berbat malesef. Bunu en iyi braga macinda izleye bildim. adamlar resmen dagitilar orasini ve iyiki amrabat var dedim. amrabat olmasaydi simdi ne son 16da olurduk nede drogbalar sneijderler gelirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt