Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

her oyuncunun eksiği var.

melo misal top kaptırmasa-adam gibi pas yapsa hiç oraya adam armazsın.

sorun performans. gittikçe sene başındaki bu yatmayımı geldi diye dönecek iş. ben gerçi öyle düşünüyorumm..

agresif olması gereken bu seneki maçlarda yok

önde gittiğin iyi oynadığın maçlarda sinirli.

Bir insan 2 ay yatmayla bu kadar değişirmi Murat; okadar kötü geldiki sezon başlangıcına.hala o etkileri taşıyor.geçen seneki çevikliğini asla yakalayamadı.Kesinlikle yaz idmanı çıkarsa şuanda melo hakkında belkide çok farklı konuşuyor olacaktık.İnşallah Avrupa maçlarında kendisini gösterir.Bizde onu iyi anarız.

stopere yabancı alırsak 4 yabancımız tribünde olmak zorunda.hadi baros la ujfayı sayma kaldı 2 ?

haberturkte fener Galatasaray'ın da gündemine gelen kolo toureyle görüşecek yazıyor

Nasılsınız nöbetçiler? :ayatollah:

Riera af edersinde ne kadar katki vermis bu takima?! hucum konusunda tamam sonuna kadar hak veriyorum ama asil ÖNEMLI görevini yapamiyor. Bek olarak hoca oynatiriyor. bek oyuncusunun ilk ve en önemli görevi sol BEK i kapatmakdir. hucum isleri extra isler olur. ben titizle maclari izliyorum ve bütün takimlar hemen hemen rieranin üstüne oynuyor ve her macda da basari oluyorlar malesef.

benim hatırladığım şpl de çok katkı verdi. h.baltamı yoksa rieramı riera yapacak bişey yok.

bende-sende herkes sol bek olsun akıcı-defansif olarak etkili olsun isteriz ama, herşey bir anda olmuyor malesef.

hedeflere ulaştıkmı? ben inanıyorumki bu sorunlarda hal olur.

elmander-riera-ujfa-melo gibi adamları ben düşünmüyorum gelecek sene, amrabat iyi teklif gelirse satılabilir hatta. şpl maçlarının havası başka oluyor. her takımın bir tarafı eksik. kusursuz takım yok bence. barca bile zaman zaman kanatta hatalar yapıyor defansda.

herşey zamanla. 1996-2000 de böyleydi. kaleci-bek-orta saha zamanla oturdu..

herkesde bir doyumsuzluk ve acelecilik yapar.

isteklerimiz bitmez, eksiklerimiz var-ilerde de olacakdır elbet.

mevcutlar üzerinden gitmekte fayda var. transfer dönemi bitiyor artık.

şu anda ki durum ne heycan-hedef kitlenmek..

her oyuncuyu-herşeyi sıkıntı yapmaya gerek yok.. performanslarını değerlendirmek gerekli bence.

Beni yak, kendini yak, Mamadou Niang...

Beni kes, kendini kes, Raul Meireles...

hamsik gelse şunlara :D

beni s.. kendini s.. marek hamsik :D

Ben de merak ediyorum gerçekten, görebileceğimiz bir site var mı futbolcu bazında istatistikleri?

Benim gördüğüm hiç yapamadığı işleri yapmayı çalıştı. Attığı her uzun top rakibe gitti. Onun yerine kısa paslarla ve boş alanda dripling ile oynasa rakibe bu kadar çok top hediye etmezdi.

Uuzn top konusunda kesinlikle katılıyorum..Sağdan Hamit'e,Umut'a isabetsiz uzun pasları oldu ama benim kastettiğim sahada enlemesine verdiği paslar da epey başarılıydı..yani oyunun yönünü falan değiştirdi söylerken bile bir garip oldum..:D Bir de öyle veya böyle hızlı bir oyuncu olduğu için rakip sol kanatı pek kullanamadı.. Tabi bunda rakipler tarafından Riera'nın zayıf halka olarak görülmesinin de payı var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt