Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

morinho terim görüşmesi saat kaçta acaba :confused:

Hoca görüse göürse mou ile basari dileklerini iletmek icin görüsür. bu aksam el clasico maci var nede olsa ispanya kupa yari final maci

Uuzn top konusunda kesinlikle katılıyorum..Sağdan Hamit'e,Umut'a isabetsiz uzun pasları oldu ama benim kastettiğim sahada enlemesine verdiği paslar da epey başarılıydı..yani oyunun yönünü falan değiştirdi söylerken bile bir garip oldum..:D Bir de öyle veya böyle hızlı bir oyuncu olduğu için rakip sol kanatı pek kullanamadı.. Tabi bunda rakipler tarafından Riera'nın zayıf halka olarak görülmesinin de payı var...

Ona bakarsan Kasımpaşa maçında da fazla uzun top kullanmadı, kullandıkları da etkili oldu. Bir kere BJK maçı yanlış örnek. O maçta bizim takım nedense ekstra stresliydi. Hamit dışında hiç kimse doğru dürüst top yapamadı.

Ayrıca izlediğim kadarıyla hoca BJK'nın topyekün üzerimize geleceğini tahmin edip orta sahayı tek ve uzun toplarla geçmeyi planlamış. Ancak ileride top tutabilen adam olmadığı için tüm bu toplar bize atak olarak geri döndü. Drogba'nın en önemli katkısı bu konuda olacak.

boş grup ‏@Torluck

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de Süper Lig tarihinin Erasmus yapan ilk oyuncusu.

:D

öyle bir şey yapmamalıyız. bize yedek kalmayı sorun etmeyecek oyuncular, gerçek profesyonel oyuncular lazım. drogbanın da gelişiyle o bölgede oynayanların bazıları yedek kalacak mecbur. onun bunun afrası tafrasıyla uğraşırsak bir yere varamayız. o nedenle elmander bize hem bu yönüyle hem de vereceği katkıyla gerekli bir oyuncu. diğerlerinden şüpheliyim.

oha emre atleticodayken azizi yerden yere vurmuş doğrumu bu olay

oha emre atleticodayken azizi yerden yere vurmuş doğrumu bu olay

emre bunları çok fena karıştıracak haberleri yok. bu apaçık aykuta karşı yapılmış bir şey. madem böyle yapacaktın niye adamın istifasını kabul etmedin? neyse yesinler birbirlerini.

soyunma odasından kendi hocasına yumruk sallayan bir adam ,kendi hocası bile başkana gidip ya o kalır ya ben kalırım dediği bir adam ve midesizlikte gelinen son nokta böyle bir adamı 3 ay sonra geri getiriyorsun,tam bunlara yakışan bir davranış....

emre bunları çok fena karıştıracak haberleri yok. bu apaçık aykuta karşı yapılmış bir şey. madem böyle yapacaktın niye adamın istifasını kabul etmedin? neyse yesinler birbirlerini.

Aykut Hoca'yı yedirmeyiz bunlara. :ayatollah:

HADİ SİZE İYİ NÖBETLERR.

işim gücüm var.

rahat olun- moralli olun.

tııııırokbaaaaaaaaa:lol:

Emre gibi birinin bir dönem Galatasaray'da oynamış olmasından dolayı utanıyorum. Hagi'den öğrendikleriyle bir yere gelen, kıymet bilmeyen bir insan kısaca.

640-480-Kocaman-Umutlarimizin-Sahibisin-Duvar-Kagidi.jpg

:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt