Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Karakter olarak her ne kadar beş para etmezde olsa iyi futbolcu beleş mutlaka katkı sağlar ama bizim rakibimiz kendimiziz ligdeki maçlara ciddiyetle asılırsak 8-10 arası puan farkıyla şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Bursa maçını kazanırsak ligde çok önemli ivme kazanırız

Fenerbahçe bence şu an panikle hameleler yapmaya çalışıyor.Biraz biliyorsam bunları Belhanda'yı alamazlar,Emre gelir, Webo'yu alırlar.Öyle biter transfer dönemi.Ha yine Emre saha dışı faktörleri sayesinde yararı dokunan hamle olur onlar için.Ama şu an aç tavuk gibi oradan oraya saldırıyorlar.2 gün sonra transfer kapanıyor diye.

Şu Bursa ve Antalya'ya combo çeksek lig çözülür,zirvede yalnız kalırız

Galatasaray.org "Didier Drogba Galatasaray'da" haberini manşetin en altına taşıdı. Cevap vermeye gerek yok, Drogba zaten bizde demek istiyorlar sanırım. :)

Drogba olayında bi bokluk olursa çin seddini başlarına yıkarım :asd:

521844_324930934274778_456922355_n.jpg

Beyler Drogba imzayı attı zaten menajeri de açıkladı.

FIFA hiçbir oyuncuyu tarih boyunca oynatmamazlık etmemiştir bunun bir örneği yok zaten..

Yani resmen Drogba parçalıyı giyecek :yenieek:

Fildişi kupayı alsın öle gelsin hic sampiyon olamamıslar moral olur reislere

Fenerbahçe bence şu an panikle hameleler yapmaya çalışıyor.Biraz biliyorsam bunları Belhanda'yı alamazlar,Emre gelir, Webo'yu alırlar.Öyle biter transfer dönemi.Ha yine Emre saha dışı faktörleri sayesinde yararı dokunan hamle olur onlar için.Ama şu an aç tavuk gibi oradan oraya saldırıyorlar.2 gün sonra transfer kapanıyor diye.

su transfer donemi turkiyede niye 5 subata kadar olur anlayamiyorum..

nekadar sacma.. 1 subat dedimi bitmesi lazim..

şimdide menejer 3 haftalık bir süre var diyor.bizde 12 sinden itibaren oynatırız sanıyoruz.

en az 21 gün lisansı çıkamayacakmış:(

Ben yine de bir tane sağlam defans oyuncusu istiyorum Süperligden olsun sürekli oynayan as takım oyuncusu olsun.

En azından belki tepki alacağım ama Yalçın Ayhan , Servet Çetin Gökhan Zan'dan iyidir diye düşünüyorum :confused:

Hamburg'u seçsinler, ben yavas yavas ufaktan Futbolcu yetistiririm ve Teslim ederim :)

:)

nasıl bir şey olacak acaba hamburg yetiştirecek bizde beğendiğimize ücret ödeyip (düşük bir miktar) alacağız heralde :) sonuçta orada alt yapı için takım kurup yetenekli oyuncuları bulup almak cok ama cok zor böylesi daha mantıklı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt