Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligtv kadar Türkiye'nin marka degerine zarar veren bir kurulus yok.

Gecen sezon bizim TTArena'daki mac yayinlamamizi da cok para istedikleri icin yasaklamislardi.

Ne güzel iste, birak Hollanda kanali yayinlasin, bakarsin diger ülkelere de yayilir...Türkiye ligi taninir hale gelir..

Yok ama dogru, sizin dininiz imaniniz para...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

7 yabanci yapmışsın kardeşim , oradan cikar stochu veya weboyu bizdeki Drogba ve Sneijder'e mi rakip bunlar ? :cool:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

6 yabanci var. bize rakip olamazlar ama lig sadece bizley oynayip bitmiyor malesef. anadolu takimlar ve sayre rahat yene bilecek kadrolari bana göre.

iki karis akliyla sunun dedigine bakin tövbe tövbe. aslinda toplanip sunu sanal ihbara vermek lazim

Lube Ayar @lubeayar

bana gelen cevaplardan anladığım kadarıyla.. birçok galatasaraylı, drogba'yla sevişmek istiyor.. bilinçaltı sonuçta! hahahahaa.. :))

Arkadaslar simdi kimi bekliyoss ??? :)) KIm var sirada?

1 saat çarşıya gitcem kesin biri açıklancak.

drogba%20shrugs%20off%20defender.gif

servete bunu denediğiniğ düşünsenize :yenieek:

:) oluşacak kuvvet nedeniyle dünya yörüngesinden çıkabilir.

iki karis akliyla sunun dedigine bakin tövbe tövbe. aslinda toplanip sunu sanal ihbara vermek lazim

Lube Ayar @lubeayar

bana gelen cevaplardan anladığım kadarıyla.. birçok galatasaraylı, drogba'yla sevişmek istiyor.. bilinçaltı sonuçta! hahahahaa.. :))

su tipiz, gereksiz, aziz'in kopeginin twitlerini burda paylasmayin ya :S

Bu Kadro iyi, ama Sneijder ve Drogba bi form tutsun varya, oraya Iniesta'yi koymalari lazim anca ozaman rakip olurlar.

Biraz sabir, biraz zaman.

yahu lig sadece biz ile bu ksular ile oynanmiyor ki. bizi bunlar ancak messi kurtar belki bize karsi o ayri konu ama ligdeki genel degerlendirmeye bakmak lazim birazda. bu yaris büyük ihtimalde bu f7 ler ile gececek. 8taslar daha cok puan kaybeder onlar menemen yemekle mesgul olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt