Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aydın Bayram ‏@abayram71

İngiliz basını, Stoke City'nin Galatasaraylı Elmander'e talip olduğıunu yazdı.

Elmander tam da Stoke City profiline uyan bir oyuncu ha,uzun boylu cüsseli,ağır...Genelde Stoke kadrosu hep iri yarı ve uzun isimlerden oluşuyor,bu yüzden maçları çok temposuz ve sıkıcı oluyor.

Antu webo sonrası :D

LewentFB - 30.01.2013 14:41[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Para cidden kalmamis gibi..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Elmander'i kiralık vermek saçmalık olur. Sezon sonu göndeririz

yahu lig sadece biz ile bu ksular ile oynanmiyor ki. bizi bunlar ancak messi kurtar belki bize karsi o ayri konu ama ligdeki genel degerlendirmeye bakmak lazim birazda. bu yaris büyük ihtimalde bu f7 ler ile gececek. 8taslar daha cok puan kaybeder onlar menemen yemekle mesgul olsunlar.

Elbette Fener ve Hakem'ler Puan kaybetmemek icin gerekeni yapacaktir ama 33.Hafta'da kim kime koyuyor görecegiz.

Son zamanda 1 Puan'lari alip kactilar ama bu kez gösteririz bunlara Baba'yi.

Ünal Başgan @UnalBasgan

Aziz'e dünya yıldızından kastın Emre ile Webo muydu diye sordum."Ne sandın kandırdım seni gittin Sneijder'i,Drogba'yı aldın ahahahühühü"dedi

iki karis akliyla sunun dedigine bakin tövbe tövbe. aslinda toplanip sunu sanal ihbara vermek lazim

Lube Ayar @lubeayar

bana gelen cevaplardan anladığım kadarıyla.. birçok galatasaraylı, drogba'yla sevişmek istiyor.. bilinçaltı sonuçta! hahahahaa.. :))

Drogba'yla sevişmek ve biliçaltı sözcüklerini aynı cümlede kullandığına göre kimin ne istediği zaten belli ayar. Az sabredersen 33.haftada Drogba o işi topluca halledecek.

Antu webo sonrası :D

LewentFB - 30.01.2013 14:41[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Para cidden kalmamis gibi.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

öyle bol keseden şikeye teşviğe harcarsanız olacağı bu :D

Stoke teklifine göre Elmander satılabilir 3-4 milyon euro verirlerse teşekkür edilip yollansın o böge çok şişti zaten.

Webo transferi, Uefa sitesinde manset olmus.

rpwaizbf.gif

Ftw vermiş yine gazı sanırım stoper gelecek.

Stoke teklifine göre Elmander satılabilir 3-4 milyon euro verirlerse teşekkür edilip yollansın o böge çok şişti zaten.

kesinlikle yollanmamalı. elmander yollanacağına umutu yollasınlar. elmander benim için hala bu takımın en önemli adamlarından biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt