Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan Aziz'e dünya yıldızından kastın Emre ile Webo muydu diye sordum."Ne sandın kandırdım seni gittin Sneijder'i,Drogba'yı aldın ahahahühühü"dedi

muslera,eboue dany,riera,melo,sneijder,amrabat,ujfalusi,elmander,drogba,baros, 11 yabancimiz var suan benim bildigim sadece 10 yabanci ile sözlesme yapabiliyoruz o yüzden yabanci transferi kesinlikle yapilmaz diye düsünüyorum belki yerli olabilir o da zor görünüyor ve yönetim mecburen 1 yabancida kurtulmasi lazim,baros hala gitmedi gidecek gibide görünmüyor.

Skadeglädjer ‏@10arti3

bir gelen (buyuk ihtmal sezon sonu), bir giden (giderse devre arasi ihtimali yuksek degil), bir de gelebilecek olan (devre arasi).

Bu kişide yazmışsa bir şeyler olur kesin.

muslera,eboue dany,riera,melo,sneijder,amrabat,ujfalusi,elmander,drogba,baros, 11 yabancimiz var suan benim bildigim sadece 10 yabanci ile sözlesme yapabiliyoruz o yüzden yabanci transferi kesinlikle yapilmaz diye düsünüyorum belki yerli olabilir o da zor görünüyor ve yönetim mecburen 1 yabancida kurtulmasi lazim,baros hala gitmedi gidecek gibide görünmüyor.

6+2+sınırsız diye biliyorum

Ligtv kadar Türkiye'nin marka degerine zarar veren bir kurulus yok.

Gecen sezon bizim TTArena'daki mac yayinlamamizi da cok para istedikleri icin yasaklamislardi.

Ne güzel iste, birak Hollanda kanali yayinlasin, bakarsin diger ülkelere de yayilir...Türkiye ligi taninir hale gelir..

Yok ama dogru, sizin dininiz imaniniz para...

Çok para istemek nasıl bi gerizekalı yöneticinin aldığı karardır hakikatten şaşılır..

Ulan adam 100 bin dolar verse + olur salak hıyar :) sanki bişey üretiyonda maliyet var, hırbo :)

bunlar hem emre hem bellande'yi nasil aliyolar? 30 tane orta sahalari oldu puhaha ezikler.

Elbette Fener ve Hakem'ler Puan kaybetmemek icin gerekeni yapacaktir ama 33.Hafta'da kim kime koyuyor görecegiz.

Son zamanda 1 Puan'lari alip kactilar ama bu kez gösteririz bunlara Baba'yi.

benim icin Sampionluk cok daha önemli . 33 haftayi yemisim. Sampion olalimda ne olursa olsun o 33 haftada umrumda degil acikcasi. Ha koyarsak koydukmu diye sorariz kuslara o ayri konu tabiki :D

Ama bu hele hele bu seneki sampionluk cok önemli camiamiz icin .

Webo transferi, Uefa sitesinde manset olmus.

rpwaizbf.gif

Herşey güzel ama üstte sekmede Galatasaray Drogba yazıyor :D Birde Altta Photoshop açık kalmış :lol:

Elmander satılır mı be kafayı mı yediniz??

Elmanderi bugün satarsan 6 Ay sonra Sowun yanında Kadıköyde görürsün...

Fenerlilerin Galatasaraydan keşke bizde olaydı dedikleri ilk isim Elmander... hiçmi fenerli yok çevrenizde??

haklısın ama yabancı sınırlaması??????????

bence hakettiği değeri bulan adam satılabilinir.

sonuçta kimse vazgeçilmez değildir. şimdi drogba alındı, kimse umut, elmander ve buraktan bahsetmiyor. belki 1.5 sene sonra draogba futbolu bırakacak yerine öyle birini alacaklar ki kimse drogbanın adını anmayack.

Porto ne adamlar sattı, sonra gidip daha iyilerini çıkardı.

bizdeki tek sorun yabancı sınırlaması ve yerli oyuncu kıtlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt