Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

benim icin Sampionluk cok daha önemli . 33 haftayi yemisim. Sampion olalimda ne olursa olsun o 33 haftada umrumda degil acikcasi. Ha koyarsak koydukmu diye sorariz kuslara o ayri konu tabiki :D

Ama bu hele hele bu seneki sampionluk cok önemli camiamiz icin .

Benim icinde, yani ben SL'den cok Lig'e önem veriyorum bu sene.

muslera,eboue dany,riera,melo,sneijder,amrabat,ujfalusi,elmander,drogba,baros, 11 yabancimiz var suan benim bildigim sadece 10 yabanci ile sözlesme yapabiliyoruz o yüzden yabanci transferi kesinlikle yapilmaz diye düsünüyorum belki yerli olabilir o da zor görünüyor ve yönetim mecburen 1 yabancida kurtulmasi lazim,baros hala gitmedi gidecek gibide görünmüyor.

Bu sezon sınırsız,seneye 10 yabancı...Ona kalırsa Trabzonun 13 tane yabancısı var mesela

Skadeglädjer ‏@10arti3

bir gelen (buyuk ihtmal sezon sonu), bir giden (giderse devre arasi ihtimali yuksek degil), bir de gelebilecek olan (devre arasi).

Bu kişide yazmışsa bir şeyler olur kesin.

bir gelen (buyuk ihtmal sezon sonu) >>> Carlinhos

bir giden (giderse devre arasi ihtimali yuksek degil) >>> Baros

bir de gelebilecek olan (devre arasi). >>> :confused:

Benim icinde, yani ben SL'den cok Lig'e önem veriyorum bu sene.

amaç CL ve CL'de süreklilik ama bunun yolu lig şampiyonluğundan geçiyor. bu sene başında gruptan çıkmak hedefimizdi, çıktık, daha üst turlar da daha iyi olur diyoruz. ancak bence şuanki en büyük hedef seneye tekrar CL'ye girebilmek.

Kerim Frei+Inler+Tasci cok iyi olur

öylece üst düzey SolBek+Sol Kanat alirsin.

Barors, Ujfa, Riera, Elmander, Melo... gidenler listesi uzun

Muslera

Eboue Semih Tasci Transfer

Inler Selcuk

K.Frei Sneijder Transfer

Drogba
​

nemis efendim tsl ingiltere ligine benzemezmiş cok daha sertmiş drogba okadar gol atamazmış he onun için tr ye gelen avrupa takımları 3-5 döşeyip gidiyo demi

Psikolojik üstünlük transferleri ile adeta yıkıma uğramış renkdaşlarım nasılsınız ? ;)

nemis efendim tsl ingiltere ligine benzemezmiş cok daha sertmiş drogba okadar gol atamazmış he onun için tr ye gelen avrupa takımları 3-5 döşeyip gidiyo demi

Drogba tsm bu ligin adamı Niang falan bu adamın 3 5 gömlek altı olmasına rağmen stil olarak benzediği için başarılı oldu bu adam ortalığın :ayatollah::ayatollah:

tsl mi daha sertmiş ingiltere liginden?

hangi kuşbeyinli söyledi bunu?

Baros'un durumu nedir ??

Daha bir takım bulamadı mı kendisine ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt