Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba da gs ye şok..... haberlerini atan koca koca puntolarla ortalığı yıkan bu fenerli pis medyaya ne demeli??

nemis efendim tsl ingiltere ligine benzemezmiş cok daha sertmiş drogba okadar gol atamazmış he onun için tr ye gelen avrupa takımları 3-5 döşeyip gidiyo demi

O kişiye sormak lazım Türk futbolu olarak tarihimiz boyunca İngiltere Milli takımına gol atabilmişmiyiz ?

Ama yediğimiz gol sayısı 3 sene arayla 16

556378_10151479996902526_842795420_n.jpg

İnşAllah

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

drogba da pürüz cikmis diyorlar...

cinler biramiyorlarmis..

Aziz yıldırım Ferith Şahenk ve Acun'dan para istemiş transfer için :asd:

Seneye vizyon transferlerimiz devam edecek bence..Sneijder ve Drogba'lı kadroya sol bek olarak Adriano katılabilir..Sözleşmesi de 2014'te bitiyormuş, Barca elden çıkarmaya sıcak bakacaktır..Ama Adriano olmazsa benim dileğim Bordeaux'lu Tremoulinas...

Napoli'den Gökhan İnler ve Stuttgart'dan Serdar Taşçı hamleleriyle de çok iyi 2 nokta atış yapmış oluruz,hemde yerli oyuncular..

Bunlar dışında bana göre bir bomba da kanat oyuncusu alınarak yapılacaktır..PSV'de oynayan Luciano Narsingh müthiş etkili bir kanat oyuncusu,keşke ilgilensek..Twente'li Chadli içinde hep olumlu yorumlar var ama izlemediğim için birşey söylemem doğru olmaz.

Neyse bakalım,önce şu seneyi Allah'ın izniyle bir şampiyon bitirirsek,sonrasını daha rahat düşünürüz,haydi hayırlısı :D

yurtdisinda yasayan biri olarak son birkac gunde etrafimdaki italyna,ispanyol,isvicreli arkadaslarin yaklasimindan sunu acikca anladimki drogba transferi sneijderden daha fazla ses getirdi ve daha fazla önemli olarak görülüyo,drogba la bu borumu karsisindaki takimi s.....atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt