Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu dediklerin olsun. 10 like benden sana hediye :)

Bilen bilir maç tahminlerim tutar Karabük fener maçında bir tek ben demiştim handikaplı koyar kaabük diye kimse inanmamıştı :asd: .GS maçında biraz duygusal davranmış olabilirm ama Fener maçı banko sivasın :ayatollah:

Ftw ‏@FtwGS Unal Aysal altyapi mevzusu diye Italya'ya gitti Sneijder geldi bugun de Almanya'ya gitmis himm :)

işte o zaman kimse tutamaz o zaman bizi.

birde emre, amrabat ve semih 1-2 sene içinde bu standartlara gelebilecek futbolcular.

iyi gün dostu / sike kardesleri sivas hayatta kasmaz, o mac sabaha kadar fenerin

karabükspor'a ise güvenmeyin fazla adamlarda bol eksik var.

ikisi de yenmekte zorlanmaz.

valla bilmiyorum Sivas kolay lokma değil puan kaybına da tahammüleri olmaz ligin dibine doğru gidiyorlar..

Malum fenerbahçe- Sivasspor şike olaylarından sonra da hırslı oynarlar diye tahmin ediyorum Sivaslılar..

yapma yav o zaman satılmasın arkadaş bilmiyordum güzel haber bu:yenieek:teşekkür
Yabancı kontenjanı seneye yine 6 ondan sonraki sene 5..

Ama az önce bir arkadaş bu sezon toplantı yapılacağını söyledi kulüpler karşı çıkmış 5 yabancı olayına büyük ihtimal ya 6 yabancı olur ya da yabancı kontenjanı arttırılır.

umarım öyle olur her an teerslik çıkacak gibi geliyor drogba vay anasını oyunda bile sakatlanacak diye korkuyorum :D
drogba gibi milyonlarca hayrani olan dunya uzerinde yasayan bir efsaneyi fifa futboldan uzak tutacak kadar gerizekali degildir

iyi gün dostu / sike kardesleri sivas hayatta kasmaz, o mac sabaha kadar fenerin

karabükspor'a ise güvenmeyin fazla adamlarda bol eksik var.

ikisi de yenmekte zorlanmaz.

Bjk'nin de eksiği çok ama...Almeida sakat, Hilbert,Sivok,Veli cezalı...Sıkıntılı olabilir,bana da beraberlik olur gibi geliyor

valla bilmiyorum Sivas kolay lokma değil puan kaybına da tahammüleri olmaz ligin dibine doğru gidiyorlar..

Malum fenerbahçe- Sivasspor şike olaylarından sonra da hırslı oynarlar diye tahmin ediyorum Sivaslılar..

sivasin basinda o baskan oldugu sürece bir sey olmaz. kümeye düsmeye göze alir ama f7 den puan almaz.

Bu Ftw ne bilecek yahu, adam sizin-benim gibi normal bir taraftar. Gelmezzzzzz falan diyip duruyor, gereksiz gereksiz twitler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt