Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaslar lütfen antudan buraya birsey paylaşmayın birde 34cimbom34 ‏ bu adam kolpacının teki inanmayın​

eger kaset izleyerek stoper alacaklarsa hic almasinlar

yil 2013 hala canli izleyen adam yokmu? beni alin bari de size gosterim scout demek nedir>

:m05:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
mercimekçorbası - 30.01.2013 16:41[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu iş Fizikle bitmiyor Afrikalılarda fizik var fizik var diyor bütün millet Jo´yu gördük top görmedi Drogbanın sonuda aynı...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bu ya en gördüm garip antu kavasi, veya bizden biri :D

NTVSPOR| Galatasaray, Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferinin ardından kadrosuna bir de stoper ekleyerek ara transfere son noktayı koymayı planlıyor.

[video=youtube;KpQU3bcAsuk]https://www.youtube.com/watch?v=KpQU3bcAsuk[/video]

NTVSPOR| Galatasaray, Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferinin ardından kadrosuna bir de stoper ekleyerek ara transfere son noktayı koymayı planlıyor.

başkan Almanya'da . Serdar Taşçı hayırlı olsun . Ömer Toprak'ı tercih ederim ama , Dany kadar hızlı neredeyse

:m05:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
mercimekçorbası - 30.01.2013 16:41[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu iş Fizikle bitmiyor Afrikalılarda fizik var fizik var diyor bütün millet Jo´yu gördük top görmedi Drogbanın sonuda aynı...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bu ya en gördüm garip antu kavasi, veya bizden biri :D

vay annasina. jo yuda afrikali yaptilarya sonunda :lol:

Ya bu dünyada Kolo Toure ve Granqvist'den başka stoper yok mu arkadaş?

eger kaset izleyerek stoper alacaklarsa hic almasinlar

yil 2013 hala canli izleyen adam yokmu? beni alin bari de size gosterim scout demek nedir>

Scout tabiki de daha iyi olur ama yıl 2013 hala kaset izleniyor demek çok mantıksız.Maç boyunca adamı çeken kameralar var belki de onlardan izliyorlar ne biliyorsun?

Serdar Taşcı ya da Kolo Toure müthiş olur ..

Serdar Taşçı şu an ihtiyaç ve pasaport gereği bana göre bizim adımıza seneni transferi olur ve evet Sneijder ve Drogba'ya rağmen.Keşke olsa.

Scout tabiki de daha iyi olur ama yıl 2013 hala kaset izleniyor demek çok mantıksız.Maç boyunca adamı çeken kameralar var belki de onlardan izliyorlar ne biliyorsun?

hic zannetmiyorum kesin mac ozetleridir, oyle ayrintilara giren kamera cekimi nerden bulsunlar, adami canli izlemek varken oburu mantiksiz

Tamam beyler yeter taşımayın şuraya şikecilerin haberlerini gına geldi,paylaşmaya meraklı olanlarda gitsin konusunda konuşsun

Yeter lan dünden beri yok emre yok webo bilmemne

az once kapak takmaya calisanlar ünal baskanin videosunu izleyip hemen ardindan ntv sporun haberini gorunce kapagin itina ile kendilerine iade edildigini hissetmistir umarim.her okudugunuza inanip sporxin yan kurulusu webaslani kaynak diye gostermeyin birdaha,komik oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt