Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bu transfer döneminin bitmesine en çok duyumcular ve biblocular üzülüyordur sanırım adamlar o kadar trend oldu son günlerde 2 gün sonra yine kimse hatırlamayacak ne acı :D

Aykut'ta utanma yok insan biraz çekinir.3 yıl da zararı 100 m euro oldu.

Aziz',i şike yaptığımızı itiraf ederim diye tehdit mi ediyor yoksa?:lol:

Re: Transfer Nöbeti

Biz bu stoper aşkıyla Frank De Boer' ı bile alırız :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

yenge esyalari toplamaya gitmis :)

bişey olmaz,adamlar 15 milyon vericez sana demiş ama ödememiş drogbanın sözleşmesindede 1 ayda ödemezseniz tek taraflı fesh hakkı mı ne varmış oda bunu kullanmış

Drogba haksız olsa bile, artık bizde oynayacak geri dönme gibi bir ihtimali yok.

bir sürü örneği var dünyada kanunsuz, hukuksuz oyuncuya imza attırıyor bir takım, sonra fifalık oluyorlar. fifa transferi gerçekleştiren takıma şu kadar tazminat ödeyeceksin diyor. bugüne kadar hiç bir zaman futbolcuyu geri vereceksin veya oynatmayacaksın diye bir karar çıkmadı. ki çıksa futbolcu haklarını koruyan fifa komik duruma düşer.

Kuşların ortalığı galeyana getirmesi hep bunlar

Ben bugün bir haber aldım, bilmiyorum %99 doğru deniliyor. ... Almanyadan, arkadaşımla konuştum bitmiş.

(Troll Oktay)

Yolanthe Cabau ‏@YolantheCabau

Flying to beautiful Milano.. :) Tomorrow I will be back home in Istanbul again! Time to move the furniture now..' Big kiss love love ❤❤ xx

len,gitme len :D

ben dedim s.taşçıyı diyecek diye

salak herif

Drogba haksız olsa bile, artık bizde oynayacak geri dönme gibi bir ihtimali yok.

bir sürü örneği var dünyada kanunsuz, hukuksuz oyuncuya imza attırıyor bir takım, sonra fifalık oluyorlar. fifa transferi gerçekleştiren takıma şu kadar tazminat ödeyeceksin diyor. bugüne kadar hiç bir zaman futbolcuyu geri vereceksin veya oynatmayacaksın diye bir karar çıkmadı. ki çıksa futbolcu haklarını koruyan fifa komik duruma düşer.

Kuşların ortalığı galeyana getirmesi hep bunlar

ben çok umursamıyorum ztn bu haberleri

Taşcı'yı bu saatten sonra nah alırız o kadar diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt