Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

108er6t.png

Afrikali Coskun :trollface:

ben de diyorumki Almanyadaki gibi futbolcu yetiştirme kabiliyetin varsa onu Türkiye de kullan çünkü burdaki potansiyel daha fazla bence.

Ama bütün büyük kulüplerin dünyanın her yerinde okulları var iyi yeteneğin nereden çıkacağını bilemezsin ki.

Boudebouz Fransa adına oynamıyomuydu? Her neyse çok şık hareketler yaptı..

Beyler Serdar Taşçı gündem de ki yeni çilek ancak daha transfer çok yeni hiç bir gelişme yok o yüzden kimse haberi vermiyor benim kaynak TürkFutbol.com arkadaş söyledi o site yazı yazıyor kendisi Osman Altunterim söylemiş onada ama siteye bile girmemişler haberi henüz çok yeni ve gelişme olmadığı için site güvenilirliğini kaybetmesin die bi şey olursa girecekler haberi

Ama bütün büyük kulüplerin dünyanın her yerinde okulları var iyi yeteneğin nereden çıkacağını bilemezsin ki.

haklısın işte bence öncelikle altyapı eğitim sistemine bi ayar çekilmesi gerek bence,yoksa Brelziyadan bile oyuncu çıkaramayız bence:)

Beyler Serdar Taşçı gündem de ki yeni çilek ancak daha transfer çok yeni hiç bir gelişme yok o yüzden kimse haberi vermiyor benim kaynak TürkFutbol.com arkadaş söyledi o site yazı yazıyor kendisi Osman Altunterim söylemiş onada ama siteye bile girmemişler haberi henüz çok yeni ve gelişme olmadığı için site güvenilirliğini kaybetmesin die bi şey olursa girecekler haberi

:rolleyes:

fildişi maçının kadrosunu yollasın biri bana özelden :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt