Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dedim zenci kalecileri hiç sevmem tam bir asalak olurlar , Fildişi'nin başını inşallah yakar da Drogba'ya en kısa zamanda kavuşuruz :)

Rolando, Napoli'ye gitmiş ya.:o

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 257

Drogba savunmadada.ataktada!

aSLANIMIZ BAYILIYORUM lan!

:sgr:

bunların kalecileri de ayrı bir mal :) adam ceza sahası dışına çıktı elinde topla :)

10 da büyük maç var kim alır sizce.bence banko barca.real eksik baya

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk

Bugun konustugumuz yoneticiler ve Almanya'da DHA'ya roportaj veren baskan Unal Aysal transfer olmayacagini soylediler. Ancak edindigimiz son bilgi de teknik heyetin egerki imkanlar dahilinde (yuksek maliyetli olmayan ve katki verebilecek) bir stoper bulundugh takdirde transfer etmek istedigi yonunde.

Drogba'yı öyle görünce ligde neler yapacağını hayal edemiyorum. Adamda hâlâ iş var be aga.

Kolo Toure'den de açıkcası ahamlı şahamlı çok büyük müdaleler görmedim beklentilerin altında .

Algeria geldiği 2-3 pozisyonda çok rahat geçti savunmayı ofansif yönden kuvvetli bir Fildişi var sahada.

Drogba sagada,solda ortada ve arkada!:D :D

Kalede gormek isterim kara yilanimizi:D

:sgr:

Irmak Kazuk ‏@irmakkkazuk

Bugun konustugumuz yoneticiler ve Almanya'da DHA'ya roportaj veren baskan Unal Aysal transfer olmayacagini soylediler. Ancak edindigimiz son bilgi de teknik heyetin egerki imkanlar dahilinde (yuksek maliyetli olmayan ve katki verebilecek) bir stoper bulundugh takdirde transfer etmek istedigi yonunde.

fake

Arap televizionunda izliyorum.........spiker gotunu yirtiyor:D :D :D

:sgr: :sgr:

Transfer Nöbeti

Kara kobra zehirini çeyrek finalde boşaltır.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt