Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamın aelyküm arkadaşlar

nasılsınız bugün maç vardı Fildişi sahilinin

Drogba ve Eboue oynadı mı ve oynadıysalar performansları nasıldı

kısa bir özet geçebilir misiniz ?

Aleyküm selam ..

Drogba gayet iyiydi , kondisyonu yerin de . Bir de gol attı reis .. :ayatollah:

pff ispanyol gazetlerinin isminide soyleseydi ya , kendi fikirlerini yazib yalandan ispanyol gazetelerin ustune atiyorlar

Drogba' nın yaşını bugüne kadar hiç önemsememiştim ama bugün kü maçını izledikten sonra üzüldüm 34 yaşında olmasına.

Çünkü en fazla böyle bir golcüyü 2 sene izleyebileceğim :sad007:

Drogba ne koymus ama be :D Sut gibi kafa cakiyor adam :D Kurban olurum sana Aslanim benim

su forumda cok ezik var hissediyorum,hepsini takipteyim,ulan en ufak aciginizda tepenize binecem

vallahi helal olsun yakala vur parçala yık geç :asd: şaka bir yana doğru söylüyorsun kuş çok var bu forumda

x23232.JPG

Drogba' nın yaşını bugüne kadar hiç önemsememiştim ama bugün kü maçını izledikten sonra üzüldüm 34 yaşında olmasına.

Çünkü en fazla böyle bir golcüyü 2 sene izleyebileceğim :sad007:

genç olsa sana yedırmezler zaten

olsun boyle bı adamı ızleyecegız nasıpse dunya gozuyle

bide son dk'da atıyorduda ayağı kaydı reisn :sad007:

Arkadaşlar konuyla alakasız ama bugün el classicomu var varsa hangi kanal veriyo yardımcı olurmusunuz.

pff ispanyol gazetlerinin isminide soyleseydi ya , kendi fikirlerini yazib yalandan ispanyol gazetelerin ustune atiyorlar
aynen mehmet çifçi yapıyor bunu abidik kubiddik fotospor ayarındaki haberleri taşıyor! uefa fifa açıklamış transferi hee deyin geçin ya:)

bu nasıl iş ya kluple konuşmadan emre ile anlaşma.atletico başkanı açıklama yapmış kimse bizle görüşmedi diye.ceza versinler şunlara

[video=youtube_share;UBUGL1XxhUA]https://youtu.be/UBUGL1XxhUA[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt