Tufan Aksakal
Sarı Üye
- 20 Ocak 2013
- 393
- 0
- 706
Cevap: Transfer Nöbeti
la valla hatırlayamadım
ama sol bek hakan ünsaldı diye biliyorum
la valla hatırlayamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
el classico öncesi yayın yapıyolar,adam ispanyol medyasında,diyor ki fener bi taktik yaptı ve emreyle anlastı,emre ile madridi karsı karsıya getirdi,fener bonservis vermek istemiyor emre den sözlesmesini feshetmesini istiyor diyor,bu kolay degil,transfer zor diyor
TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Montpellier ile Younes Belhanda'nın transferi için kesin anlaşmaya vardı. Detaylar az sonra TRTSpor 'de
AL ISTE![]()

la valla hatırlayamadımama sol bek hakan ünsaldı diye biliyorum
trtspor neticede.TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Montpellier ile Younes Belhanda'nın transferi için kesin anlaşmaya vardı. Detaylar az sonra TRTSpor 'de
AL ISTE![]()
TRT SPOR @TRT3SPOR
AL ISTE![]()
repeat after me çekirge
Drogba, volkana koyacak
Keyfin yerinde abi![]()
tufan seni hatirlar gibiyim drogba kap olayinda kimse heveslenmesin bosuna daha bisey belli degil gibi bisey demistin bide bi yavsagin twittini paylasmistin galiba drogba maymundan 5dk once dogmus gibi bi twitti,elini cabuk tut kafese girecen yoksa,bi cikis yolu bulBeraberiz kardeşim aleykümselam diyokaç yıllık galatasaraylılığımı 2 saniyede kaybettim
![]()
Belhanda gelmiş Fener'e.
Şu arkadaşın bütün mesajlarına mod'lar lütfen göz atsın her mesajından azılı bir Galatasaray düşmanı olduğu belli.. Modlar göreve!