Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

webo semihin yerine alınmış biri bence fenevde güm güm diye içlerinde patlayacak ezik takım anca weboyu alırlar yanınada selçuk sahin ile sozlesme uzatırlar :D

Acikcasi ben Webo'nun forvet olarak ligimizde cok basarili oldugunu düsünüyorum. Ama Fener'in aradigi bölge direk forvet olmamali bana göre, ama beni ilgilendirmez, bildigini yapsinlar. Yani Webo iyi olsada ligimiz icin pek birsey degistirmez diye düsünüyorum.

Ayrica IBB'de vermez Webo'yu belkide.

Aralarindan direk sececegim adam direk Hakan Calhanoglu olur (ki transfer oldu bile) ve belki denemek icin Emrah Bassan.

Yalnız bu Alper Potuk'ta bir yetenek var gibi duruyor 21 yaşındaki orta sahada oynayan bir çocuk için fena değil istatistikleri..

Tabi önemli olan Fatih Hoca'nın detaylı incelemesi, acaba İmparator'un listesinde var mı bu çocuk :confused:

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Niye Need For Speed mi aldın renkdas ? :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

inci-sozluk-caps-ve-gifleri_99062.gif

Acikcasi ben Webo'nun forvet olarak ligimizde cok basarili oldugunu düsünüyorum. Ama Fener'in aradigi bölge direk forvet olmamali bana göre, ama beni ilgilendirmez, bildigini yapsinlar. Yani Webo iyi olsada ligimiz icin pek birsey degistirmez diye düsünüyorum.

Ayrica IBB'de vermez Webo'yu belkide.

3m euro vermişlerse 33 yasındaki weboyu alırlar bence yani kapalı defansa karsı bisey yapamaz ellerinde semih varken niye oncelik forvet ilginc zaten o yuzden fenev ya onlar

Sezon sonu için istediğim 3 yerli adam var

Kerim Frei - Serdar taşçı - Alper Potuk (G. İnler'de olabilir)

gerisi bizim takımda forma giyecek kapasitede değil

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Galatasaray.org'da açıklama yapılmıştı dostum 1-2 ay önce , Dany - Eboue -Burak -Selçuk - Hamit'in twitter hesapları yok . ;)

1-2 ay önceydi o. resime bile bakmadan yorum yazmisin sende . neyse

Yalnız bu Alper Potuk'ta bir yetenek var gibi duruyor 21 yaşındaki orta sahada oynayan bir çocuk için fena değil istatistikleri..

Tabi önemli olan Fatih Hoca'nın detaylı incelemesi, acaba İmparator'un listesinde var mı bu çocuk :confused:

Kesin vardir, ama en gec sezon sonu olur olursa. Coktan olurdu ama görünen o ki kulübü cok istiyor. Ben burda hep yazdim, Alper'e direk olarak üek güvenmeyen birisiyim. Ama yedek olarak da kaliteli ve ligimizde oynayacak adamlar lazim tabi ki. Eger gercekten yetenekliyse ilerde ilk 11 olur.

uzun lafin kisasi, alinmasina karsi degilim, ama banko oyuncumuz olarak simdilik görmüyorum Alper'i.

Webo ve Emre'yi alıp transferi kapatırlar ..

Bizde transfer kapandı galiba . Hiç bir gelişme yok gibi

Webo Türkiye şartlarında iyi oyuncu ama fenerin sıkıntısı Sow'a yeterince top getirememeleriydi şimdi birde Webo olursa ikisi ilerde yalnız kalır.

Adamların orta saha oyuncularının hepsi defansif yönlü, Emre olursa tek ileri yönlü o olur ama oda 32 yaşında ve artık bu tempoyu zor kaldırır.

Drogba ve Sneijder transferi yüzünden yapılan transfer çırpınışları bunlar ama çok yanlış yapıyorlar hemde çok.

Bienvenü'nün geri döndürülmesi için çalışmalara hız verildiği açıklanmış.

Bir yerli transfer alsaydık çok süper olurdu

arkadaslar, transfer dönemi 01.subat'a yane cuma gün bitiyo.

baros bir takima transfer olacek mi? bilginiz var mi? insallah transfer olur.

drogba'mizda onun numarsini alir (15)

ister misiniz şimdi Atletico kızıp bu şikecilere

Emre için ciddi bir bedel istesin

onlar ödeyemesin transferden vazgeçsin

Simao'da Emre'yi paf takımına yollasın

belki o zaman vefa duygusunu anlar Emre

Re: Transfer Nöbeti

arkadaslar, transfer dönemi 01.subat'a yane cuma gün bitiyo.

baros bir takima transfer olacek mi? bilginiz var mi? insallah transfer olur.

drogba'mizda onun numarsini alir (15)

Burak Yıldız adlı üye demişti dersin , 99 veya 16 numara giyecek .

Kesin vardir, ama en gec sezon sonu olur olursa. Coktan olurdu ama görünen o ki kulübü cok istiyor. Ben burda hep yazdim, Alper'e direk olarak üek güvenmeyen birisiyim. Ama yedek olarak da kaliteli ve ligimizde oynayacak adamlar lazim tabi ki. Eger gercekten yetenekliyse ilerde ilk 11 olur.

uzun lafin kisasi, alinmasina karsi degilim, ama banko oyuncumuz olarak simdilik görmüyorum Alper'i.

Sezon sonu gelebilir bence Alper Potuk bize zaten kendiside demişti Galatasaray'a gitmek istiyorum diye bakalım ne olacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt