Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Boyalı kafa niccoli ayar etti ezikleri helal olsun,neymiş onlar prensip gereği önce klüple anlaşırlarmış.

şu angutların formundan link atında acık gülelim

daha emre olayıda ellerinde patlayınca ne yapacaklar merak ediyorum

olm drogba bildiğiniz bir fil lan harbiden bu akşam dikkatli gözlerle birdaha izledimde llah muhafaza birine bi koyarsa :asd:

[video=youtube;YcukBvWNkDI]https://www.youtube.com/watch?v=YcukBvWNkDI[/video]

adamim benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
_fener1907bahce_ - 30.01.2013 16:22
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Şu adamı yedirmeyelim lütfen Meireles transferi Sneijder´den falan çok daha büyük bir transferdir Chelsea´den oyanayan adamı gittik aldık ‚ yanına Emre gelirse kendiside çok rahatlayacaktır bundan eminim .
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu angut neyin kafasında acaba çok merak ediyorum . Beyin yok bunlarda bundan artık eminim :asd::asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Düsünsenize, Trtspor Son Dakika geciyor...Belhanda Fenerbahce´de diyor...Bunlar cosuyor....15 dakika sonra aciklama geliyor vazgectik diye :D

Adamlarin ruh halini düsünemiyorum :D Cildirmislardir :D

olm drogba bu fenerin defansını çok fena yapacak lan öyle bi his var içimde :asd:

Neymiş prensipmiş ne prensibi. adam bana parayı peşin ödeyeceksiniz diyor, ödeyemeyince paramız yok demiyorlar da prensip diyorlar. belhanda denen bebeye bile şimdi kazandığının kaç mislini teklif ettiler ona rağmen gelmedi.

emre olayında da kulüple görüşmeden emreyle görüşüp anlaşmışlar. oldu bittiye getirmek isteyince atletico sıkıntı çıkarmış o yüzden uzamış emre işi. bu kadar amatörler işte düşünün daha transfer nasıl yapılır onu bilmiyorlar. etikten, usulden haberleri yok. transfer yapabilen adamları aziz temizlemişti zaten.

bugün aykut da çıkmış bizim transferleri ima ediyor aklı sıra. ilerleyen zamanlarda neyin ne olduğunu görecekmişiz. sen emrenin geri geleceğini gördün galiba. aykut efendi sana gülüyorlar haberin yok. sezon başı ya emre ya ben derken onu tekrar kabul etmek zorunda kaldın. o kulüpte sözünü dinleyen yok.

Belhandayı biz alalım la:asd:

Belhanda iyi topcu alamadıkları iyi oldu niccolin baskan iyi yaptı zaten 15 mn dan assagı satarsa aptallık yapar demiştim

umutfb1907 - 30.01.2013 23:53

Mesajı Gönderen: sadabad:cLink:2671530

Bence bir an once sus yoksa agir konusacagim...

Napmis lan baskan gslinin yapmayacagi?

Fenerbahce´yi UEFA´ya mi sikayet etmis SL´ye almayin diye?

Haddini bil‚ hala konusuyorsun!

benle lanlı lunlu konuşma !

aykut gibi bi çapsızın arkasında durarak en büyük zararı vermiştir...burda bas bas bağırmadıkmı emreyi göndermeyin diye ?? koca yarı sezonumuzu heba ettiler...o aykutta biraz yürek varsa tükürdüğünü yalamazdı...gerçi istifa edipte yalamıştı istifasını...sırf aykut bu takımın başında olduğu için sneijder gelmedi...ve bizim cl paralarımızla sneijderi 6s ye hediye ettiler

hahaha ezikler :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
_fener1907bahce_ - 30.01.2013 16:22
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Şu adamı yedirmeyelim lütfen Meireles transferi Sneijder´den falan çok daha büyük bir transferdir Chelsea´den oyanayan adamı gittik aldık ‚ yanına Emre gelirse kendiside çok rahatlayacaktır bundan eminim .
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Bu angut neyin kafasında acaba çok merak ediyorum . Beyin yok bunlarda bundan artık eminim :asd::asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Meireles'i ne görüyorlar bunlar hala anlamadım tutturmuşlar bir meireleş gidiyor.Melo'nun ölüsü top göstermedi o lavuğa :asd:

Hooooooop sanırım bu transfer nöbetinde son saatler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt