Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

umutfb1907 - 30.01.2013 23:53

Mesajı Gönderen: sadabad:cLink:2671530

Bence bir an once sus yoksa agir konusacagim...

Napmis lan baskan gslinin yapmayacagi?

Fenerbahce´yi UEFA´ya mi sikayet etmis SL´ye almayin diye?

Haddini bil‚ hala konusuyorsun!

benle lanlı lunlu konuşma !

aykut gibi bi çapsızın arkasında durarak en büyük zararı vermiştir...burda bas bas bağırmadıkmı emreyi göndermeyin diye ?? koca yarı sezonumuzu heba ettiler...o aykutta biraz yürek varsa tükürdüğünü yalamazdı...gerçi istifa edipte yalamıştı istifasını...sırf aykut bu takımın başında olduğu için sneijder gelmedi...ve bizim cl paralarımızla sneijderi 6s ye hediye ettiler

hahaha ezikler :D

Aha inanmışlar :D

Antu, Belhanda transferi yatınca ısrarla Maldonado'yu tekrar takımda görmek istiyorlar.O da olmazsa Josico'ya bile razılar.

Gerçekten acınacak haldeler.:asd:

Bizim kesinlikle Avrupa'da oynanan futbolu yakalamamız gerekiyor cidden adamlar neydi bugün oynanan maç ya. Ne olursa olsun Galatasaray'ın bu takımları yaklaması gerekiyor.

[video=youtube;6_SQLaHYMhM]https://www.youtube.com/watch?v=6_SQLaHYMhM[/video]

drogbadan volkana mesaj:D:D

Transfer nöbti değil FB gygoyu yapıyoruz daha çok tık yok adamlarda Emrede yatacak bu gidişle :D :D

renkdaş aldıkları ahları çekiyorlar daha onların iyi günleri bugünler var mı lan milletin alın terinin hakkına giripde bide üstüne kahramanlık taslamak beter olsunlar pislik herifler

10 milyon yuroluk eşek raul meyveleş :lol:

arkadaşlar bu ntvspor galatasaray transferi kapattı dedi, Fatih hoca stoper istemediğini bildirdi dedi. sonra akşam üzeri baktım Galatasaray 1 stoperi kadrosuna katıp transferi kapatacak diyor. bunlar bu işi nasıl götürdü şimdiye hayret bir şey. daha neyin ne olduğundan haberleri yok.

olm biz yazın nöbet tutmucaz mı ya yaz geceleri ve nöbet ayrı bi güzellik oluyor kimi alıcaz lan biz yazın :sad007:

Bok attınız anladıkta bari dediğinizi yapaydınız :asd:

397549_403651553054670_1321010002_n.jpg

Transfer nöbti değil FB gygoyu yapıyoruz daha çok tık yok adamlarda Emrede yatacak bu gidişle :D :D

Onların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor Kaan kardeş.Şeytan görsün sıfatlarını.Biz bizim takıma bakalım.Yeni oyuncularımız bize ne katar onu konuşmak lazım.

Beyler drogbadan sonra koptum ben nasıl durumlar defansa takviye olacakmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt