Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dünyanın hala en iyi santraforu şu an bizim futbolcumuz bu durumu henüz idrak edemedik bence :)

En iyi 3 oyun kurucusundan biri de aynı şekilde .

Gerçekten inanılmaz bir transfer dönemi geçirdik, ara transfer dönemleri bazen böyle önemli oluyor işte , cünkü büyük takımlar fazla transfer yapmıyor ortalık diğerlerine kalıyor.

evet tam bir fırsat oldu bizim için. sneijder gibi bir adam interle aralarında problem olmasa bize gelmezdi. şampiyonlar liginde gruplardan çıkmasak ikisi de gelmezdi. sneijderin gelişi mutlaka drogbayı da etkiledi. yani her yönden şanslı bir transfer dönemi geçirerek avrupanın en ses getiren transferlerine imza attık. yerli yabancı herkes bizi konuşuyor. şampiyonlar liginden elenenler destekleyeceğimiz yeni takım galatasaray diyorlar.

[video=youtube;j0je_Ihn7Ko]https://www.youtube.com/watch?v=j0je_Ihn7Ko[/video]:trollface::trollface::trollface::trollface:

sezon sonu Belhanda' yı alıp yedek kulübesinde oturtacan :D

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 254

Durun bakiyim şöyle bir CL kadrosu yapiyim :)

Muslera

Eboue

Semih

Dany

Riera

Melo

Selçuk

Hamit

Sneijder

Drogba

Burak

Takıma bak ya :)

meloyla ilgili bir gelişme ya da bir açıklama var mı?

66YozgatFB - 31.01.2013 00:06

Bana küfür edenler bir gün göreceksiniz hani diyorsunuz ya 10 yilda neler yapti diye 1 yilda da bu takimi batirdi. He karisi konusuna geleceksek 90 Milyon € kayop ne oldu? O parayla biz Belhanda‚ Emenike ve nicelerini alirdik. Birde transfer iyi gün taraftari diyorsunuz degil mi? 18.12.2012 FBTV acin izleyin google´dan baskanin aciklamalarini. Paraya para demeyecegiz ve transfer yapacagiz. Fenerbahce istedigi oyuncuyu alir. 3 tane transfer yapacagiz ve sürpriz olacak demisti degil mi? Nerde sürpriz transfer? Nerede yildiz? Hani o hapisten ciktiginda dünya Fenerbahceyi konusacakti? Hani? Dünya simdi bizi degil o haysiyetsiz serefi olmayan takimi konusuyor. Yapamayacagi sözü veremeyceksin o zaman! Haaa birde bu dünyanin en güzel taraftarini ikiye böldü. Birde sen ne bicim Fenerbahcelisin diyenler olmus ben aziz icin ailemle kavga ettim küstüm barismadim konusmadim ezildim‚ dalga gecilsi sikeci diye ama dimdik ayakta durdum. Ama anladimki bosuna savunmusum. Savundugum günlere nalet olsun. Böyle baskan olmaz olsun! Son sözüm budur. Herkesten özür dilerim

Yazik lan :SS::Z5:

Bana küfür edenler bir gün göreceksiniz hani diyorsunuz ya 10 yilda neler yapti diye 1 yilda da bu takimi batirdi. He karisi konusuna geleceksek 90 Milyon € kayop ne oldu? O parayla biz Belhanda‚ Emenike ve nicelerini alirdik. Birde transfer iyi gün taraftari diyorsunuz degil mi? 18.12.2012 FBTV acin izleyin google´dan baskanin aciklamalarini. Paraya para demeyecegiz ve transfer yapacagiz. Fenerbahce istedigi oyuncuyu alir. 3 tane transfer yapacagiz ve sürpriz olacak demisti degil mi? Nerde sürpriz transfer? Nerede yildiz? Hani o hapisten ciktiginda dünya Fenerbahceyi konusacakti? Hani? Dünya simdi bizi degil o haysiyetsiz serefi olmayan takimi konusuyor. Yapamayacagi sözü veremeyceksin o zaman! Haaa birde bu dünyanin en güzel taraftarini ikiye böldü. Birde sen ne bicim Fenerbahcelisin diyenler olmus ben aziz icin ailemle kavga ettim küstüm barismadim konusmadim ezildim‚ dalga gecilsi sikeci diye ama dimdik ayakta durdum. Ama anladimki bosuna savunmusum. Savundugum günlere nalet olsun. Böyle baskan olmaz olsun! Son sözüm budur. Herkesten özür dilerim

Bi mehmet yozgatlı vardı bunlarda de mi? :D

Şu schalke yi geçersek diğer eşleşmelerde 4 önemli takım elenecek. ve çeyrek finalde malaga seviyesinde bir takım çıkması halinde yine şansımız olacak. biraz azim ve çalışma, biraz da şans olursa yarı final neden olmasın diyorum.

Baros gidecek mi sizce ara transferde, kalmasın artık.

insanın klube yapıp besleyesi geliyor

Bu arada, Schalke taraftari iyice cekinmeye basladi, bugün 3 kisi bana 'bittik biz' dedi.

Şu schalke yi geçersek diğer eşleşmelerde 4 önemli takım elenecek. ve çeyrek finalde malaga seviyesinde bir takım çıkması halinde yine şansımız olacak. biraz azim ve çalışma, biraz da şans olursa yarı final neden olmasın diyorum.

Ben psg gelmesin diyordum mesela çeyrek finalde gelsin fazla korkmam artık.

ben schalke elemesinin zor oldğunu düşünüyorum be renkdaş :o

Forum da her 3 kişiden 2'sinin avatarı Drogba ve Sneijder.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt