Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Başkan adaylarımızdan Mehmet Helvacının transfer listesinde olan MANOLEV >>> Fulham.

belmondo gelmemiş duyduğuma göre, yazık bu şikecilere :D

ya maçımız olsada izlesek zaman geçmiyo böyle

bizim ses getiren transferlerin üstüne bugün marica da sakatlanınca iyice korkmaya başladılar.

Adam bana 'biz Bastos'u aldik ama yinede parcalayacaksiniz bizi' diyor, fanatik Schalke taraftari. Iki Bayern taraftari aynisi diyor, parcalarsiniz diyor.

Bir diger Schalke taraftari 'simdide Messi'yi mi alacaksiniz ne oluyor orda?' diye soru sordu :asd:

Yüz ifadelerini göreceksiniz, cökmüsler, gercekten.

Adam bana 'biz Bastos'u aldik ama yinede parcalayacaksiniz bizi' diyor, fanatik Schalke taraftari. Iki Bayern taraftari aynisi diyor, parcalarsiniz diyor.

Bir diger Schalke taraftari 'simdide Messi'yi mi alacaksiniz ne oluyor orda?' diye soru sordu :asd:

Yalnızca drogba gelse o kadar sansasyon olmasdı ama üst üste binince normal tabi :D

Dünyanın hala en iyi santraforu şu an bizim futbolcumuz bu durumu henüz idrak edemedik bence :)

En iyi 3 oyun kurucusundan biri de aynı şekilde .

Gerçekten inanılmaz bir transfer dönemi geçirdik, ara transfer dönemleri bazen böyle önemli oluyor işte , cünkü büyük takımlar fazla transfer yapmıyor ortalık diğerlerine kalıyor.

en iyilerinden diyelim. Falcao bence su an bir nummara.

Galatasaray'la karşılaştırmak açısından söylemedim. O oyuncularda en az Afellay kadar etkili. Dany iyi gününde olursa ona sözüm yok ama Farfan umarım Riera ile birebir kalmaz fazla :)

Biraz geç cevap veriyorum şuanda kusura bakma.

04'ü izlediğim zaman şöyle birşey ortaya çıkıyor ki bu hemen hemen bütün kalbur üstü takımların zaafı zaten.

Olaya kalbur üstü takımlar tarafından baktığımız zaman her takımın etkili bir kanat oyuncusu veya kanat oyuncuları vardır.

Ve bu, oyuncular tek başına takımı yönlendiriyor görüntüsü verir ama onlarıda yönlendiren birisi vardırki buda Forvet'tir.

Bunun tam terside olabilir. O, yüzden dedim birisini durdursak bile 04 çöker diye. Ki, 2'sini yani Hunte ile Far'ı durdurduğumuz zaman

olay tam anlamıyla biter. Kaldı ki şöyle bişey var, 04'den ziyade Galatasaray'ın ben her iki maçta da çok rahat oyuna hakim olucağını ve çok rahat bu turu geçiceğimizi düşünüyorum. Ve, düşünülenin aksine tam bir takım olucaz. Mesela, oyun durduğunda bile taktik paylaşımı yapan bir Galatasaray olucaktır sahada buna emin olun. Çünkü takım tam anlamıyla Lider oyunculardan kurulu bir yapılandırma içine girdi. Buna örnek mesela ilk akla gelen Drogba, Sneijder, Hamit, Selçuk, Melo.. Bu böyle gider..

Keza, Hamit'in ŞL'de nasıl bir oyun sergilediğini hepimiz biliyoruz bunu kimse göz ardı edemez. Yani diceklerim kısa vadede bunlar.

Hayalimdeki ŞL ilerlememiz şöyle

Schalke

Malaga

Manchester United

Barcelona

Neresinde eleniriz bu yolun bilemem tabi

66YozgatFB - 31.01.2013 00:06

Bana küfür edenler bir gün göreceksiniz hani diyorsunuz ya 10 yilda neler yapti diye 1 yilda da bu takimi batirdi. He karisi konusuna geleceksek 90 Milyon € kayop ne oldu? O parayla biz Belhanda‚ Emenike ve nicelerini alirdik. Birde transfer iyi gün taraftari diyorsunuz degil mi? 18.12.2012 FBTV acin izleyin google´dan baskanin aciklamalarini. Paraya para demeyecegiz ve transfer yapacagiz. Fenerbahce istedigi oyuncuyu alir. 3 tane transfer yapacagiz ve sürpriz olacak demisti degil mi? Nerde sürpriz transfer? Nerede yildiz? Hani o hapisten ciktiginda dünya Fenerbahceyi konusacakti? Hani? Dünya simdi bizi degil o haysiyetsiz serefi olmayan takimi konusuyor. Yapamayacagi sözü veremeyceksin o zaman! Haaa birde bu dünyanin en güzel taraftarini ikiye böldü. Birde sen ne bicim Fenerbahcelisin diyenler olmus ben aziz icin ailemle kavga ettim küstüm barismadim konusmadim ezildim‚ dalga gecilsi sikeci diye ama dimdik ayakta durdum. Ama anladimki bosuna savunmusum. Savundugum günlere nalet olsun. Böyle baskan olmaz olsun! Son sözüm budur. Herkesten özür dilerim

Yazik lan :SS::Z5:

Beter olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt