Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar yanılıyor olabilirim hani pek fazla maçlarını izlemediğim içinde olabilir.

Bana göre Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Serdar Aziz Fm efsanesi gibi geliyor.Milli takımda sadece Ömer Toprak oynuyor o da ne kadar kaliteli herkes görüyor.

Bunca yıldır bu isimler konuşuluyor ama bence konuşuldukları kadar etmezler.

Benim dikkatimi çeken tek nokta geçen yıl alt yapıdan sadece Semih'i kazandık o da aslında şans eseri oldu.

Fatih Terim normalde yeni oyuncular çıkartmayı sever ama 1 buçuk senedir sadece 1 tane çıkartabildik başka forma şansı bulan olmadı bile en azından kupa maçlarında oynatabilirdi altyapıdan. Sıkıntılı olduğumuz konu bu bence. Yönetimde farkına varmış olacak ki Ünal Başkan bir İtalyaya bir Almanyaya altyapı için seyehatler düzenliyor umarım en yakın zamanda bu sorun çözülür.

sen birsey mi demek istiyorsun? Agzindaki Drogbayi cikart.

[TABLE="class: tabelle_spieler, width: 496"]

[TR]

[TD="class: ac, align: center"]
141.jpg
[/TD]

[TD="class: blau, bgcolor: #F1F1F1"][h=1]15 Didier Drogba[/h][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="bgcolor: #F1F1F1"]Galatasaray SK, Süper Lig (Türkiye)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="bgcolor: #F1F1F1"]Şu anda milli oyuncu: Fildişi Sahili[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ligin en yasli takimi da biz olmusuk, neyse baros ujfa falan giderse herhalde az asaga ineriz

Herkese iyi geceler. Taşçı ya da Fellaini gelirse haber edin :D

[TABLE="class: tabelle_spieler, width: 496"]

[TR]

[TD="class: ac, align: center"]
141.jpg
[/TD]

[TD="class: blau, bgcolor: #F1F1F1"]15 Didier Drogba

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="bgcolor: #F1F1F1"]Galatasaray SK, Süper Lig (Türkiye)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="bgcolor: #F1F1F1"]Şu anda milli oyuncu: Fildişi Sahili[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

15i alamaz.

bu ara TÜ'lük yakismis. Hayirli ugurlu olsun, Millete Vatana, Galatasaraya

Arkadaşlar yanılıyor olabilirim hani pek fazla maçlarını izlemediğim içinde olabilir.

Bana göre Ömer Toprak, Serdar Taşçı, Serdar Aziz Fm efsanesi gibi geliyor.Milli takımda sadece Ömer Toprak oynuyor o da ne kadar kaliteli herkes görüyor.

Bunca yıldır bu isimler konuşuluyor ama bence konuşuldukları kadar etmezler.

Benim dikkatimi çeken tek nokta geçen yıl alt yapıdan sadece Semih'i kazandık o da aslında şans eseri oldu.

Fatih Terim normalde yeni oyuncular çıkartmayı sever ama 1 buçuk senedir sadece 1 tane çıkartabildik başka forma şansı bulan olmadı bile en azından kupa maçlarında oynatabilirdi altyapıdan. Sıkıntılı olduğumuz konu bu bence. Yönetimde farkına varmış olacak ki Ünal Başkan bir İtalyaya bir Almanyaya altyapı için seyehatler düzenliyor umarım en yakın zamanda bu sorun çözülür.

Bu kadar kaynakla iyi bir altyapı kurabilmeliyiz artık.

Başkan bu işi mutlaka halledecektir diye düşünüyorum.

Umarım 3 sene sonra altyapıdan gelmeye başlayan oyuncuları izlemeye başlar, vay be daha tüy yok oynadığı oyuna bak deriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt