Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Cevap: Transfer Nöbeti
bitmis bile...
Ronaldo zu Galatasaray?
bitmis bile...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo zu Galatasaray?
Kesinlikle böyle olmalı hatta Drogba Sneijder gelmişken bu oyuncuların tecrübelerinden yararlanmalılar altyapı oyuncularımız.
Drogba en fazla 1.5 yıl burada yani sıkı çalışmalılar çok değil bu takıma Semih'le beraber toplam 3 tane altyapı oyuncusu oynasın yeterli.
Ben özellikle yıllardır Forvet ve Defansif Ortasaha oyuncusu çıkmasını istiyordum. Şuan için en önemli mevkiler bunlar.
Bunlar neden Belhanda'yı kapa bildirmedi de açıklama yaptı ?

30 milyon Euro'yu nereden bulacağız![]()
Bunlar neden Belhanda'yı kapa bildirmedi de açıklama yaptı ?
Bu almanlar durmadan bana "drogbayi alamadiniz daha, Cin de daha sözlesmesi gecerli" diyip duruyorlar. kafayi yiyecegim herkese durumu anlatmaya calisirken
Ayak yapıyolar bence yarın açıklarlar.
Bu almanlar durmadan bana "drogbayi alamadiniz daha, Cin de daha sözlesmesi gecerli" diyip duruyorlar. kafayi yiyecegim herkese durumu anlatmaya calisirken
Allahını seven düzgün bir film önersin yaa.Geçmiyor başka türlü gece. Var mı önerisi olan ? Tür farketmez. İzlemeye değer bişe olsun yeter.
FourFourTwo Türkiye @FourFourTwoTR
SON DAKİKA Sky Sports'a göre Manchester City, Sergio Agüero için Real Madrid'in yaptığı 45 milyon poundluk teklifi kabul etti!
:O
Akıllarınca blöf yapıyorlar..![]()
weboyu niye aldılar o zaman
En güçlü takım şüphesiz FildişiO yüzden söyledim. Ayrıca bu jenerasyon hiç kazanamadı bu kupayı ve kazanmak istiyorlar o yüzden
Hem kazanıp gelsin bence moral olur.