Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İBRAHİM SETEN‏@ibrahimsetenSON DAKİKA: Emre resmen F.Bahçe'de! Taraflar anlaştı, F.Bahçe A.Madrid'e 750 bin € bonservis ödeyecek.. Akşama açıklanır

lan bunlar tam kuş beyinli. adamı 6 ay önce bedavaya gönderdi. üstüne para verip geri alıyorlar.:D

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA: Emre resmen F.Bahçe'de! Taraflar anlaştı, F.Bahçe A.Madrid'e 750 bin € bonservis ödeyecek.. Akşama açıklanır..

beleşe gitmemişmiydi? :) Şimdi bu parayı da Arda'nın parasının birazını öderler :)

Mesajı Gönderen: 66YozgatFB:cLink:2672435

@AYemeniciler: Sol bekte tamam.sırada stoper var.

Bilicayi isterükkkkk

Evet bilica sirada heralde ona dogru gidiyoruz

ligi de biliyor kendisi...

Fener emreye 750 bin euro bonservis ödeyecekmiş kamil la bunlar:lol:

Bu Atletico harbiden gerizekalı o zaman. La düşmüş elinize tavuklar yolsanıza 3-4 kağıt. Belhanda'dan sonra olası bir Emre olayı taraftarda infial yaratırdı. İlk maçta Kadıköyü yakacak düzeyde:) O yüzden ne isteseniz verecek düzeydeydiler. Eğer harbiden 750 gaymeyse bunlar harbiden enayi.

Aziz Yildirim söyle demeli: Emre´nin bonservisini cebimden ödüyorum. Mallik ettim

Bildigin mallik ya :D Isterse 1 Euro olsun

beleşoğlunun geldiği iyi oldu iyice karıştırır oraları yine aykuta kafa atar felan :D :D :D :D

Metin Bilgin @mbilgin72 kendisi artik kimse?! fenerin parali askerlerindendir ellam, aziz in gaz alma operasyonuna devam

Bugün sabah saatlerinde görüştüğüm bir yönetici aynen şu ifadeyi kullandı."Hiç ummadık bir isimle görüşüyoruz"

Adam Doğru Sölemiş Fenev Taraftarının Bile Aklına Gelmez Zigler:lol:

Bedava'ya gönderip parayla satın alıyolar sezon sonu şampiyon olucaz bunlar 33.hafta yine stadı yakıcak yönetim aykut istifa edicek yeni gelen hoca Emre'yi istemiyorum dicek tekrar feshetcekler sözleşmesini =)

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Türker Mankal - 31.01.2013 11:41[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

webo zigler nediryaaa walla rezil olduk rezil yaaa [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Gunaydin

Ziegler fenerde ;$

Stoch da kiralik Twente ya gidebilirmis simdi

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA: Emre resmen F.Bahçe'de! Taraflar anlaştı, F.Bahçe A.Madrid'e 750 bin € bonservis ödeyecek.. Akşama açıklanır..

beleşe gitmemişmiydi? :) Şimdi bu parayı da Arda'nın parasının birazını öderler :)

Kim ne derse desin bu Atletico'dan bi mok olmaz. Ya eline düşmüş civcivler yolsanıza bi güzel. Hayır zaten 2.5milyon euroya anlaştın sezon başında zaten 1.250 verdin Emreye. Deki zaten ben bu adama bunları verdim, 3milyon eurodan aşağısı kurtarmaz vs.

Hoş Emreye borçları vardır eminim onu silmiştir Emre:)

yuh be yazık be.. 750bin'e almak nedir beleş verdiğin adamı.. hadi 1.5-2 yıl geçse anlarımda 6 ay bu.. acizliğin ve iş bilmezliğin çok ama çok açık bi göstergesi başka açıklaması varsa ben bilmiyorum..!

Bedava'ya gönderip parayla satın alıyolar sezon sonu şampiyon olucaz bunlar 33.hafta yine stadı yakıcak yönetim aykut istifa edicek yeni gelen hoca Emre'yi istemiyorum dicek tekrar feshetcekler sözleşmesini =)

yok renktas stadi madi yakmazlar ellam, biraz evvel antu da görmüstüm adamlar simdiden hazirlaniyor. 31. haftada sahaya elimize ne gecerse firlatalim da GS maci seyircisiz olsun diyorlar...

devre arası o hocada istifa edecek sonra yine Emre'yi bonservis parası verip alacaklar. :asd:

Bunlar Yalnız Yana Yakıla Eminike Diyorlar Şimdi Gitcen Osmanbeyden Bir Zenci Bulcan Eminikeye Benzeyen Dolaştırıcan Kadıköyde:))Seyret Cümbüşü Sonra

ziegler webo emre süper oldular bittik biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt