Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kadrolarına Hakan Balta yazanlar var hala. Tekme tokat dalasım geliyor yemin ederim.

Napalim Reis? Melo´yu kesip Yekta´yi mi oynatalim? Yekta´nin öyle bir kalitesi yok. Kimse kusura bakmasin.

Golü öyle de yiyoruz, böyle de yiyoruz zaten. Hakan oynamis, Riera oynamis, cok da farketmez Türkiye´de

Arkadaşlar yazan oldu mu bilmiyorum az önce spor servisi programında bir gazeteyi okuyorlardı. Wesley hollanda da bir yere röportaj mı vermiş napmış orda Fatih Terim bana 4-2-3-1 dizilişinde forvet arkası olarak oynayacağımı söyledi demiş. ne kadar doğru bilmiyorum. Fatih hoca skor üstünlüğünü sağladıktan sonra zaman zaman bu sistemi deniyordu. şu an çift forvet şu kadro yapımızla zor görünüyor bence de.

632560_Galatasaray_SK.jpg
632564_Fenerbahce_SK.jpg

emre orda oynarsa k*cı çıkar

Edu dracena fenere olsa :asd:

bugün transfer dönemi bitiyormu yoksa 5 şubattamı ?

fener Zigler, Emre, Webo'yu transfer etmiş.

GALATASARAY YÖNETİMİ İSTİFAAAAAA

Abi bittik biz bittik. Bizi Sneijder, Drogba ile kandırıyolar:(

Umarim sene sonu Unal Aysal, Belhanda nasil alinir'mis gösterir bu eziklere..

Napalim Reis? Melo´yu kesip Yekta´yi mi oynatalim? Yekta´nin öyle bir kalitesi yok. Kimse kusura bakmasin.

Golü öyle de yiyoruz, böyle de yiyoruz zaten. Hakan oynamis, Riera oynamis, cok da farketmez Türkiye´de

Evet öyle yap gerekirse Onur. Balta nedir yahu ? Eboue yerine Sabri yaz daha iyi. Balta nedir :S

Önceki sene bizimle anılan Alou Diarra kiralık olarak west ham united'da. Net 2,2 milyon pound alacak.

Terim kendinden önce takımda bulunan oyunculara önyargılı yaklaştı zaten hep, Pino'nun geçen sene takımda olmaması falan fiyaskoydu bana göre. Yekta'da aynı şekilde, şu anda formayı en çok hakeden adamlardan. Ama Ceyhun'u hem kendisi aldı hem de çok az forma verdi Melo cezalıyken bile oynamadı adam. Aynı şekilde bu sene Furkan var. Garip.

Sevgili mertcan sözlerine katılıyorum ancak takım içerisinde bilmediğimiz birşeyler var.Terim hocam 2 kanattan gidiyor.

1.kanat Anadolu takımından topçuyu ısrarla aldırtıyor ama ne oluyorsa 2 gün sonra defterden siliyor [bkz yiğit sercan furkan ceyhun]Ayrıca ondan öncesinde gelenlerde de Yekta vb.

2.kanat yine ısrarla aldırdığı melo,hamit vede öz evladı emre.Her türlü arkalarında duruyor.

Melodaki huzursuzluk dorukta olmasına karşın.

İşte dediğim gibi bilemediğimiz konular yüzünden birşeyler dönüyor.

Yekta ;oynadıkça daha çok açılacak bir çocuk ki melodan çok daha iyi olacaktır.Ama maalesefki melo gidinceye kadar takımda yer yok ona.

Belhanda sezon sonu ManU'da

“ÇOK MAÇOYDU” Cabau sözlerini şöyle sürdürdü; “İlk zamanlar beni eve kilitlerdi. Biraz maço bir erkekti. “Benim eşime kimse bakamaz” diyordu. Ama artık 3 yıldır birlikteyiz ve her şey yoluna girdi.”

kramponda bile yolanthe yazıyor adam aşık beyler :lol:

Meloyu hiç sevmiyorum yekta bence çok daha iyi (hem yektanin kaç maçini gördünüz?)
napalim reis? Melo´yu kesip yekta´yi mi oynatalim? Yekta´nin öyle bir kalitesi yok. Kimse kusura bakmasin.

Golü öyle de yiyoruz, böyle de yiyoruz zaten. Hakan oynamis, riera oynamis, cok da farketmez türkiye´de

Lig tv Son Dakika : Melezyada umdugunu bulamayan Fenerbahçenin eski efsane oyuncusu Daniel Güiza ile görüşen Hasan Çetinkaya; oyuncu ile her konuda anlaştık 3 milyon Euro bonservis + 2‚5 milyon euro yıllık ücret karşılığında teklifimizi kabul ettiğini belirtti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt