Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beşiktaş bence düşüşe geçebilir bundan sonra

Karabük

Elazığ (D)

Gaziantepspor

Sivasspor (D)

şeklinde bir döneme giriyorlar.Buradan kağıt üzerinde kazanır diyebileceğimiz tek maç Gaziantep, bizim maçta ki gibi olurlarsa Karabük ve Elazığ'dan en fazla 1 puanla çıkarlar.Yeter ki biz artık saçma oynayıp puan saçmayalım.Önümüzde çok zorlu ve kritik 2 maç var.Eğer Bursa ve Antalya maçlarından 6 puan çıkarırsak ilk 2'yi büyük ölçüde garantileriz.Çünkü dediğim gibi Beşiktaş geçen yarı en çok puan kaybettiği döneme girdi şu an ve yine zorlu maçları var.

Uzun zamandır ilk kez bu forumu bu kadar keyifli görüyorum Sneijder transferinden sonra forum acayip keyifli Allah bozmasın inşallah hep böyle olur bu forum kıskananlar çatlasın

Herşey iyi hoş da merak ettigim bir konu var. Drogba transferi planli bir transfer miydi yani suraya baglayacagim konuyu Drogba alınmasaydı stoper ya da sol bek gelecek miydi ? Tamam Drogba cok iyi transfer, cok da iyi katki verecek bu acik ama bu durum sanki biraz transferde planin disina ciktigimizi gosteriyor. Saatler kaldi gerci ama keske bir Serdar Tasci transferi olsa o zaman kesinlikle bu transfer sezonu cok cok daha verimli olur.

antu dan

resmen yesilcam filimlerin baslangici gibi...

Benim yaşım 35‚ doğup büyüdüğüm yer Kadıköy‚ küçükken Temmuz Ağustos´ta sabah erkenden kalkar bisikletle Dereağzı´na giderdim‚ tek sebebi resmen aşık olduğum renklerin yıldızlarını yakından görmek‚ bana sadece bir kez direk bakıp gülümsemesi için kendini yırtmaktı.

Ama o senelerde nasıldı bu kulüp burada yazan birçoğu yeniyetme saygısızın hiç görmediği gibi kaoa içinde‚ her yıl yeni hoca yeni bir sürü oyuncu‚ sürekli başkanı yöneticisi değişen ve senelerce bizlerin başını yerden kaldırmayan bir halde‚ özellikle Beşiktaşlı arkadaşların alaylarıyla geçen seneler...

Bazı fbliler akıllanmış 2.liği düşünüyorlar .. :o

Hasan Kötü degildi İyiki aldılar Aferin fb transfer komitesi :ayatollah:

[h=5]KAP, Niang'la sözleşme imzalayan BJK'ye sert çıktı; "Biz eşşek başı mıyız, neden haber verilmiyor arkadaşlar?"[/h]

Uzun zamandır ilk kez bu forumu bu kadar keyifli görüyorum Sneijder transferinden sonra forum acayip keyifli Allah bozmasın inşallah hep böyle olur bu forum kıskananlar çatlasın

işte trasnfer taraftarlıgı ne bekliyordun ki

Hoşgeldin renktaş, valla yeni üye olsaydın diyecedim:) Kesin bu fenerli. En son transferlerden sonra bir de Niang'ın Beşiktaşa gitmesinden sonra kesin Feneri bıraktı Galatasaraylı oldu derdim:D

Bugün buraya üye olanlar korksun benden:)

hatanin neresinden dönersen kardir kardesim :asd: yani dogru yolu bulup gelenleri dislayacak degiliz . gercigi sif transferler olmadi diye geliyorlarsa hic gelmesinler daha iyi ama cididen gönülden dogrulari görüp gelenler varsa karsi tarafdan sözüm olmaz benim

Herşey iyi hoş da merak ettigim bir konu var. Drogba transferi planli bir transfer miydi yani suraya baglayacagim konuyu Drogba alınmasaydı stoper ya da sol bek gelecek miydi ? Tamam Drogba cok iyi transfer, cok da iyi katki verecek bu acik ama bu durum sanki biraz transferde planin disina ciktigimizi gosteriyor. Saatler kaldi gerci ama keske bir Serdar Tasci transferi olsa o zaman kesinlikle bu transfer sezonu cok cok daha verimli olur.

Bence planliydi bizim asil sorun forvetti aslinda zar zor gol atiyoruz topu önde tutamiyoruz ve farkettiysen bu sezon cogu golleri kontra ataktan yedik.

Drogba çapındaki adam söz konusu olduğunda Kaleci bile arıyorsam bırakırım, alabiliyorsam Drogbayı alırım..

Ömründe gelmez bi daha bu şans, yönetimi tebrik ediyorum, hatta Allah razı olsun bile diyorum :yenieek:

AYKUT ERÇETİN GERİ DÖNDÜ..

Galatasaray'da Muslera'nın yedeğine takviye geldi! Sarı kırmızılı kulüp geçtiğimiz transfer döneminde sözleşme uzatmayıp, serbest bıraktığı Aykut Erçetin ile yeniden nikah tazeliyor.

Muslera'nın birinci yedeği olan Ufuk Ceylan'ın formsuzluğu ve özel hayatındaki düzensizlik yüzünden gözden düşmesi, Galatasaray'da ikinci kaleciyi arayışını başlatmıştı. Teknik direktör Fatih Terim, kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in raporu üzerine ikinci kaleci için Aykut Erçetin'i yeniden göreve çağırdı.

Galatasaray'ın devre arası kampında hazırlık maçlarında şans bulan ancak bu şansı hiç de iyi kullanamayan Ufuk Ceylan tamamen gözden düşerken, Beşiktaş derbisinde Muslera'nın yedeği olarak Eray İşcan kulübede oturmuştu.

Ancak Eray'ın da çok tecrübesiz oluşu göz önüne alınarak, Fatih Terim'in isteği üzerine Aykut Erçetin ile yeniden anlaşılmasına karar verildi. Aykut Erçetin geçtiğimiz transfer ayında serbest kalmış ancak hiçbir kulüple anlaşmayıp, sezonun ilk yarısını boş geçirmişt

onlar istediğini alırmış,galatasaray alamazmış bu transfer döneminde bu algıyı yıktık arkadaşlar,eski sistemde burak hamit drobba sneider hepsi fenerdeydi,ama hepsinde galibiz inşallah sahayada yansır))))):asd:

Emre ve Ziegler transferlerinden sonra Ziya Şengül'de borsaya bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt