Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizde keita yı alalım la geri,madem herkes eskileri alıyor,valla olur mu olur:D:D:D:D

Ünal Başgan gözünü kararttı önüne geleni alıyor :lol:

Drogba maçtan sonra transferim ile ilgili konuşmam yasak demiş,menejerlerim istemiyor demiş.Tırstım biraz açıkçası.

Aykut gerçek değildir ya, kalecimi kalmadı arkadaş??

Güvenin şu altyapıdan gelen çocuğa..

Antu'da artık durum harbi vahimleşti adamlar kendileriyle dalga geçiyorlar o duruma gelmişler yani çok merak ediyorum Sivas maçında olası bi mağlubiyette taraftarın tepkisi ne olur acaba

aykut gelirse gerçekten torpilli olduğuna inanırım adam kaç senedir galatasarayda oynadığı maç sayılıdır

Aykut geleceğine Eray oynar. Hazırlık maçlarında beğenmiştim. Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.

BB7qcGJCEAI7BRY.jpg

Aykut geri dönmesin.Modaya uymak zorunda değiliz.

bu fenev taraftarı ne zaman yönetimini sorgulayacak acaba ???

aykutla kavga etti diye emreyi gönder.

sonra olmadı yerini dolduramadık diye geri al. emreyle çalışmama diyip aykut istifa etse "olmaz illa çalışacaksın diyip istifayıda kabul etme.

emre aykutla çalışmam dese olmaz illa aykutla çalışacaksın diyip geri al. birileri babasının çiftliği gibi illa sen bu oyuncuyla çalışacaksın illa da ne kadar rezil olursan ol takımda teknik direktör olacaksın diyor ya böyle komedi de bi fenev de olur.

özelikle aykut için kabus durum ya. adam istifa ediyor. geri dön en az 2 yada 3 iyi oyuncu alacağız diyor aziz. sonra bi bakıyor o oyuncular meğer kavga ettiği emreyle kendi gönderdiği zigler. hahahahahaha çok eğlenceli oluyor yaw

Franz Beckenbauer: " fenevbahce bir Sirktir!!! " .

Adama bosuna Kaiser demiyorlar almanyada :rolleyes:

Gelişmeler neler beyler. Transfer varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt