Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdarın semih ve danny den ne fazlası var acaba çok merak ediyorum

Ne alakasi var kardesim :)

Drogbayi biz Eboueye arkadas olsun diyemi aldik :D

Eboue'nin ilk senesi degil, ve Drogbayi Emreyle karsilastirmak Drogba'ya haksizlik olur. Adam her gitti takimda iyi isler yapti. Emre Atletico'da oynayabilecek kalitede bir oyuncu degil, ve oraya gitmesinin baska bir nedenini bulamiyorum acikcasi..

Söyle düsün. CL oynuyoruz. Ilk mac Muslera kirmizi yedi, ya da sakatlandi. Ikinci mac yok.

Eray mi oynayacak? Ya da söyle diyeyim. Ufuk mu Aykut mu?

Neden olmasın? Aykut'un geri getirilmesinin takıma bir şey kazandıracağını sanmıyorum. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Eğer sakatlıkta, cezada bile oynatmaya korkuyorsak bu genç oyuncuları kadromuzda neden tutuyoruz? Hamburg maçında da Semih'e genç, tecrübesiz diye güvenilmedi. Hem turdan olduk hem de az daha Semih'ten oluyorduk.

Beyler 8+2+2 kuralı yokmuydu? Şuan bizde 11 yabancı var...

Söyle düsün. CL oynuyoruz. Ilk mac Muslera kirmizi yedi, ya da sakatlandi. Ikinci mac yok.

Eray mi oynayacak? Ya da söyle diyeyim. Ufuk mu Aykut mu?

Aykut olmasın kim olursa olsun renkdaş, Aykutun olup olabileceği en üst dereceyi biliyoruz, o hali bile Galatasaray yedek kalecisi olmaya yetmez..Ben razıyım ufuk ile eraya, aykut kalsın yerinde..

Fanatik Gazetesi Yazarı Serdar Dinçbaylı, Sneijder ve Drogba'yı renklerine bağlayarak transfer dönemine damga vuran Galatasaray'ın yeni stoperini 13.00'da Fanatik WEB Tv canlı yayınında açıklayacak.

dün gibi aklımda güiza reis : ulan o kadar maç satın almışlar insan güiza gel sende at der :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt