Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

zaten kariyeri 2 sene once bitmisti simdi tam bitmis iyi olmus sevindim, boyle hayirsiz topcular gitsin biraksinlar futbolu

Btuhan çok şımarık ve çirkef bir futbolcu. Çorlulu Ali Paşa medresesinden bir arkadaşım bu yavşak yüzünden sakatlanıp futbolu bıraktı, hem de Galatasaray altyapısında oynarken.

Cevap: Transfer Nöbeti

es es de oynamis galiba sezon basi, dogrumu bilmiyorum bakmak lazim

tamam o doğru da , elazığın aldığı fenere gol atan jervis bu sezon 4. takımında oynuyor , o nasıl oluyor ? ingilterede serbest mi , yoksa bu fifa ya da uefa kuralı mı

BBytzQvCEAEx1zy.png:large

işte biz sizi hep böyle görmek istiyoruz ya

Kazım + Baros'u veriyomuşuz diyolar eğer öyleyse bence ekonomik açıdan çok karlı bir iş yapmış oluruz, ha Serdar'dan bi yol olmaz o ayrı konu da,yine de 22 yaşında ya tutarsa deriz, işin ucunda Kazım'ı Baros'u kakalamak var Bursaya :D

kazıma kızıyordum ama arada işe yarıyordu la. amrabatı görünce kendisinden özür diliyorum ben.:D

hakan baltadan daha kötü olmaz abi:D bende hemen gelsin bek olsun demiyorum ama yavaş yavaş ısındıralım. semihi servet kırmızı görüp gökkhan zan sakatlanmasa belki hiç izleyemecektik. sol bek dedigin berk dimi. onun yaşı genç daha. 17 yaşında olabilir. paf takımdaki sol bek kim bilmiyorum. ben berki bekliyorum.:cool:

Berk gideli bayağı bir süre geçti Barış. En son Adana'da oynuyordu.

tamam o doğru da , elazığın aldığı fenere gol atan jervis bu sezon 4. takımında oynuyor , o nasıl oluyor ? ingilterede serbest mi , yoksa bu fifa ya da uefa kuralı mı

bu butun avrupada gecerli olan bir kural, ama galiba resmi mac oynamis mi onemli olan o, yani o senin dedigin adami tanimiyorum ama bakman lazim bu sezon kac farkli takimda resmi maca cikmis, 2 den asla fazla olamaz

not: ingilterede kiralik oyuncular sayilmiyor galiba (100% emin degilim)

[video=youtube_share;1MAWFKK6V1Q]https://youtu.be/1MAWFKK6V1Q[/video] karaaa bogaaaa:D:D:D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Webo - Sow çok fena bir ikili olurlar..Tarafsız bir gözle baktığımızda iyi beslenirlerse çok can yakarlar...

Geçsinler çift forvetede leblebi gibi gol yesinler. Şunların takımda bir tane dinamo göstersene ileride basacak edecek. O sistemde forvetler orta sahaya ve defansa yardım etmezse bir anlamı yok.

dd_25.jpeg

bu butun avrupada gecerli olan bir kural, ama galiba resmi mac oynamis mi onemli olan o, yani o senin dedigin adami tanimiyorum ama bakman lazim bu sezon kac farkli takimda resmi maca cikmis, 2 den asla fazla olamaz

not: ingilterede kiralik oyuncular sayilmiyor galiba (100% emin degilim)

baktım jervisin maçlara hepsi resmi maç , hatta league one'da 2 farklı takımda toplam 12 maç , birminghamla da championshipte oynamış 2 maç , sanırım kiralık oynadığı klüpler sayılmıyor dediğin gibi yoksa saçma sapan bir tutarsızlık var ortada :D

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Geçsinler çift forvetede leblebi gibi gol yesinler. Şunların takımda bir tane dinamo göstersene ileride basacak edecek. O sistemde forvetler orta sahaya ve defansa yardım etmezse bir anlamı yok.

O yüzden iyi beslenirlerse dedim..Katılıyorum

kazıma kızıyordum ama arada işe yarıyordu la. amrabatı gördünce kendisinden özür diliyorum ben.:D

Ya al Kazım'ı vur Amrabat'a ikisi de birbirinden zarar iki adam :D Seneye bence aynı hatayı yapmayıp adam gibi birilerini alıcaz kanata :b5:

zaten kariyeri 2 sene once bitmisti simdi tam bitmis iyi olmus sevindim, boyle hayirsiz topcular gitsin biraksinlar futbolu

katılıyorum renkdaş ama insan yinede üzülüyor bir yetenek daha yok oldu biz(TÜRKLER) tembelliği çok seviyoruz bu kadar fırsatı bir insan nasıl harcar anlayamıyorum hele samet aybaba ile yaptıgı konusma varmış (gerçi kaynak fanatik ama) ersun yanal(hakan sukuru kadroya almamasından dolayı kendisini pek sevmezdim ama) ersuna yalan ile küfürleşmişler çok ahlaksız bir futbolcuydu hakettiği yere dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt