- 16 Haziran 2010
- 208.782
- 162.460
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten kariyeri 2 sene once bitmisti simdi tam bitmis iyi olmus sevindim, boyle hayirsiz topcular gitsin biraksinlar futbolu
es es de oynamis galiba sezon basi, dogrumu bilmiyorum bakmak lazim
Didier Drogba : "Eboue Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabeti anlattı Fenerbahçe klübünü tanımıyorum dedim oda kahkaha attı."![]()
Kazım + Baros'u veriyomuşuz diyolar eğer öyleyse bence ekonomik açıdan çok karlı bir iş yapmış oluruz, ha Serdar'dan bi yol olmaz o ayrı konu da,yine de 22 yaşında ya tutarsa deriz, işin ucunda Kazım'ı Baros'u kakalamak var Bursaya![]()
hakan baltadan daha kötü olmaz abibende hemen gelsin bek olsun demiyorum ama yavaş yavaş ısındıralım. semihi servet kırmızı görüp gökkhan zan sakatlanmasa belki hiç izleyemecektik. sol bek dedigin berk dimi. onun yaşı genç daha. 17 yaşında olabilir. paf takımdaki sol bek kim bilmiyorum. ben berki bekliyorum.:cool:
tamam o doğru da , elazığın aldığı fenere gol atan jervis bu sezon 4. takımında oynuyor , o nasıl oluyor ? ingilterede serbest mi , yoksa bu fifa ya da uefa kuralı mı
Webo - Sow çok fena bir ikili olurlar..Tarafsız bir gözle baktığımızda iyi beslenirlerse çok can yakarlar...
bu butun avrupada gecerli olan bir kural, ama galiba resmi mac oynamis mi onemli olan o, yani o senin dedigin adami tanimiyorum ama bakman lazim bu sezon kac farkli takimda resmi maca cikmis, 2 den asla fazla olamaz
not: ingilterede kiralik oyuncular sayilmiyor galiba (100% emin degilim)
Geçsinler çift forvetede leblebi gibi gol yesinler. Şunların takımda bir tane dinamo göstersene ileride basacak edecek. O sistemde forvetler orta sahaya ve defansa yardım etmezse bir anlamı yok.
Berk gideli bayağı bir süre geçti Barış. En son Adana'da oynuyordu.
kazıma kızıyordum ama arada işe yarıyordu la. amrabatı gördünce kendisinden özür diliyorum ben.![]()
zaten kariyeri 2 sene once bitmisti simdi tam bitmis iyi olmus sevindim, boyle hayirsiz topcular gitsin biraksinlar futbolu