Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baktım jervisin maçlara hepsi resmi maç , hatta league one'da 2 farklı takımda toplam 12 maç , birminghamla da championshipte oynamış 2 maç , sanırım kiralık oynadığı klüpler sayılmıyor dediğin gibi yoksa saçma sapan bir tutarsızlık var ortada :D

heheh aynen kardes

adi neydi bide ben bakim ;)

Atletico Madrid'de istediği forma şansını yakalayamayan Emre'nin yeniden takıma dönmesini isteyen Aykut Kocaman, sarı-lacivertli yönetime verdiği raporda milli futbolcunun en kısa süre içerisinde transfer edilmesini istedi.

LOL

Atletico Madrid'de istediği forma şansını yakalayamayan Emre'nin yeniden takıma dönmesini isteyen Aykut Kocaman, sarı-lacivertli yönetime verdiği raporda milli futbolcunun en kısa süre içerisinde transfer edilmesini istedi.

LOL

Aykut degilmiydi ben onu asla affetmem diyen:eek:

F5 Leri Gene Ntv Kafalamış Süpriz Bir İsim Gelicek Diye Evde Kinder Süpriz Yumurta Bekleyen Çocuklar Gibi Bekleşiyorlar :lol:

Aykut degilmiydi ben onu asla affetmem diyen:eek:

Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.

transferin son saatlerinde sürekli transfer le ilgili roportaj haber veren kanalın adı neydi yabancı ingilz

hakan baltadan daha kötü olmaz abi:D bende hemen gelsin bek olsun demiyorum ama yavaş yavaş ısındıralım. semihi servet kırmızı görüp gökkhan zan sakatlanmasa belki hiç izleyemecektik. sol bek dedigin berk dimi. onun yaşı genç daha. 17 yaşında olabilir. paf takımdaki sol bek kim bilmiyorum. ben berki bekliyorum.:cool:

berk değil barış a2 deki solbekimiz.

LOL

bunlar milleti salak mı sanıyorlar aykut un emreyi istemediğini herke biliyor ,aykut un o kulüpte hiç ama hiç etkisi yok adama biz alırız sen oynatırsın diyorlar o da mecbur oynatıyor ayrıca bu haberleri onların meşhur satılmış gazetecileri var lube ayar,tahir kum,ercan saatçi vb bunlara emir veriyorlar onlarda böyle haber yapıyor

Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.

ne cabuk affetmis :D

transferin son saatlerinde sürekli transfer le ilgili roportaj haber veren kanalın adı neydi yabancı ingilz

skysports

Tamamen rezil bir kulüp olduklarını ispatladılar.

kazımla amrabatı aynı kefeye koymayı benim kafam almıyor cidden.senelerce farklı takımlarda oynayıp bazen hafif performans veren ama dsiplin açısından forma için mücadele etmek açısından beş para etmez kazımla,6 aydır henüz bizde oynayan bizde oynamak için elinden geleni yapan,afrikadan döner dönmez hemen antremena çıkan,her maçında iyi oynamadığı zamanlarda bile geriye kadar dönüp defans yapmaya çalışan ve 2 tane muhteşem ortasıyla şampiyonlar liginde üst tura çıkmamızda katkı sağlayan Amrabatı bir tutmak??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt