Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rahman Sengün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ulan ise bak bizim 5 yilda transfere harcayacagimiz parayi real masaya bir oturusta veriyo 45m paud agueroyu aliyor peh anasini ya.gelde adamlarla mücadele et

İspanyadaki Tv Gelirleri Sistemı Olsa Havuzdan Çıkıp Kendimiz Pazarlasak Yayınları Bizde Veririz

o anlatmadı braga maçını kimin anlattığını hatırlamıyorum ama ersin düzen 2 yıl önce ayrıldı doğuş gurubundan

Belmandoyu alamamışlar. Şimdi çıktı beleşoğlunu niye istedikleri.

o anlatmadı braga maçını kimin anlattığını hatırlamıyorum ama ersin düzen 2 yıl önce ayrıldı doğuş gurubundan

Tamam öyleyse :D Biri aydınlatabilir mi kim anlattı o maçı?Ben hiç heyecanlanmadım 6 maç boyunca spiker sayesinde.Spiker değişmeli.

Re: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar stoper konusunda bir gelişme yok mu hala ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın, Milan'ın Hollandalı ismi Urby Emanuelson'u sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Şu adam bize iyi giderdi he. Çok seviyorum bu adamı nedense.

Galatasaray Dergisi ayda kaç tl arkadşalar?

Belmandoyu alamamışlar. Şimdi çıktı beleşoğlunu niye istedikleri.

biz burada yazdık bizim altımızda o kadar ezildilerr ki taraftar bunlar .............. korkuarından hemen emreyi almaya uğraştılar değilse iyice göden düşeceklerdi

ama atletico emre den en az 3-4 milyon kazanmadan bırakmaz dünyada bir tek fb vardır bedava kovuğu adamı yalvar yakara para ile alan

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Belhanda'ya Arap diyen rakip takım kitlesi var sonra ülkede futbol neden ilerlemiyor ?

oğuzhan özyakup

dizi teklifleri almaya başlamış.

oyunculuk yeteneğini keşfeden yapımcılar bu genç arkadaşımıza kancayı takmış durumdalar.

(srfydn, 31.01.2013 14:32)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt