Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray Drogbayı da almadan önce panik atağa girmemiştik şimdi aklımıza geldi diyorlar kısaca.

AÇIKLAMA:

Açiklanacak Özel Durum/Durumlar

Reto Ziegler ve kulübümüz hakkinda önceki günlerde çikan haberler asilsiz olup, oyuncunun kulübümüze geçici transferi konusundaki görüsmelere bugün baslanmistir.

bu nasıl bir açıklama lan:asd::asd:

E.B : "Aloo Kaan ben Emre abin aldırıyorum seni zorlama...başkanın selamı var.."

Şike goes on..

lan emre bir kere olsun su ülkene para kazandirda git ,hadi onu yapmadin bari geri gelirken zararr verme ,adamin soy ismi gercekten belesogluymus ,bu fb yönetimide gercekten aciz durumdalarki bu belesoglunu geri getiriyorlar:D

Yıldızlar birbir yağıyor. Sırasıyla bütün döküntüleri topluyor fener, beleşoğlu, zigler acaba sırada kim var:D:D

Kap fenerbahçenin linkini verebilecek var mı?

taraftarlarının gözünü boyuyorlar ama bu sefer uyandı onlarda fener çok kötü patlar bu sezon

Offff adamlar 3 tane transfer yaptı biz 2 tane hertürlü bizden üstünler yönetim istifaaa :sad007:

Ekli dosyalar

• 250794_556472264372212_688408582_n.webp
    250794_556472264372212_688408582_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 80

ee şimdi Hasan Ali Kaldırıma ne olacak madem Ziegler tekrar geldi :D

Bu son transferlerle birlikte psikolojik üstünlüğü kaybettik :o

aziz yıdlırım süprizz kimsenin bilmediği transferler olacak demişti:):)

neyse bosverin ezikleri

bizde galiba tikirti yok, serdar tasci deniyor 1/2 yerde ama galiba devre arasi olmaz daha

sezon sonu icindir

Bu 7enevliler çok balli forma almaktan yirttilar depodan cikarir satarlar taraftarda komurlukten cikarir eski formalarini ahahahahahaha :Roflol::haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt