Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

228043_577612758933329_1543307002_n.jpg

christopher samba QPR'a gitmiş çok istediğim bir stoperdi canavar gibi :)

[video=youtube;BRKvooAKYU8]https://www.youtube.com/watch?v=BRKvooAKYU8[/video]

Ortasahadaki pas trafiğini kuramazsak Sneijder'i kaybederiz. Umarım farkındalardır bunun.

Beni Terim'in bu taktikle oynacağıma inancım, 96-00 yılları arasındaki taktikten kaynaklanıyor en çok...

Hakan'ın yerine Drogba, Arif'in yerine Burak cuk oturuyor, Drogba'nın fiziksel gücünü kaybetmediğini varsayarsak.

Sneijder de Hagı kadar çalım atabilen bir adam olmasa da, onu kadar iyi pasları ve defansa çok yardım eden bir 10 numara olmasıyla bu kaybe telafi eder diye düşünüyorum.
orta saha isi boyzuyor,o yillarda durmak bilmeden kosan 3 adamimiz vardi orta sahada,yoksa oyle olmasaydi hakan-arif-hagi üclüsüyle asla oynayamazdik

Özel izini başvuran herkes alabilyor mu yoksa federasyon başvuran kulüplerden kime isterse ona mı veriyor? Ben tüpçünün federasyonunun bize özel birşey yapacağına ihtimal vermiyorum.

vermek zorunda(yasal olarak demiyorum), Avrupa' da mesai saati diye böyle saçma bir kavram yok benim bildiğim

Beni Terim'in bu taktikle oynacağıma inancım, 96-00 yılları arasındaki taktikten kaynaklanıyor en çok...

Hakan'ın yerine Drogba, Arif'in yerine Burak cuk oturuyor, Drogba'nın fiziksel gücünü kaybetmediğini varsayarsak.

Sneijder de Hagı kadar çalım atabilen bir adam olmasa da, onu kadar iyi pasları ve defansa çok yardım eden bir 10 numara olmasıyla bu kaybe telafi eder diye düşünüyorum.

sarı olan yer tamam da kırmızıyı kabül etmem mümkün değil...burak daha dogru düzgün top sürmesini bilmiyor ayağına dolaştırıyor :D

o değilde transfer nöbeti bitecek yarın :( üzülüyorum

Transfer Nöbeti

orta saha isi boyzuyor,o yillarda durmak bilmeden kosan 3 adamimiz vardi orta sahada,yoksa oyle olmasaydi hakan-arif-hagi üclüsüyle asla oynayamazdik

Orta saha Emre-Okan-Suat vs. Hamit-Yekta-Selçuk

Evet 2000 kadrosu pres anlamında daha güçlü, ama bence bu üçlü sırıtmaz bu sistemde. Hepsi çok koşan, oyunu iki yönlü oynayan futbolcularımız...

Selamın aleyküm arkadaşlar stoper veya sol bek konusunda bir gelişme var mı ???

Webo yu aldimi fener,yoksa ondandami vazgecmisler?

Transfer Nöbeti

sarı olan yer tamam da kırmızıyı kabül etmem mümkün değil...burak daha dogru düzgün top sürmesini bilmiyor ayağına dolaştırıyor :D

Arif de topla korner çizgisini geçip reklam panolarına dalıyordu :D

Şahsen Arif mi Burak mı desen o pozisyonda, Burak derim.

Orta saha Emre-Okan-Suat vs. Hamit-Yekta-Selçuk

Evet 2000 kadrosu pres anlamında daha güçlü, ama bence bu üçlü sırıtmaz bu sistemde. Hepsi çok koşan, oyunu iki yönlü oynayan futbolcularımız...

en başta şunu söyleyeyim Sneijder statik bir AMC kesinlikle değildir...hagi gibi alex gibi diego gibi takımı tek forvet oynamaya mecbur etmez hem kaldı ki bu adam yıllarca MC olarak da oynadı..

arkadas bu david beckham'de hayati boyunca cok iyi para kazandi, 37'sinde bile Paris'e transfer oluyor.

Transfer Nöbeti

en başta şunu söyleyeyim Sneijder statik bir AMC kesinlikle değildir...hagi gibi alex gibi diego gibi takımı tek forvet oynamaya mecbur etmez hem kaldı ki bu adam yıllarca MC olarak da oynadı..

Aynen, bence bu büyük bir avantaj olabilir bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt