Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder klasik bi 10 numara değil, modern bi 10 numara.interde eto- milito veya eto-pazzini ikilisinin arkasında baklava ortasahayla muhteşem bi performans gösterdi.

o değil sıırın birisi Sneijder için 2 yıldır top oynamıyor demişti tv de.

haklıya haklı demekte bızım galatasarylıların ısıdır webo ve nıang ıı tarnsferdır...ama bız drogbayı alınca cınden geldı para ıcın gıttı dıyen sekıztaslar sımdı para ıcın katara gıden adamı aldılar ne olcak sımdı...

:lol::lol:

0NlgwGY.jpg

bana göre takımımızın karakterine ve oyuncu yapısını en uygun diziliş budur arkadaşlar...

-------Muslera---------

Eboue-Dany-Semih-Riera

--Hamit-Selçuk-Emre--

------Sneijder-------

---Burak---Drogba---

maçın gidişatına göre forvet çıkartarak Amrabat oyuna alınabilir veya forvetlerden biri umutla değiştirelibir veya Sneijder yerine melo alınıp 4-4-2 ye dönülebilir...

Benim görüşüm net budur Emrenin orta saha sol iç kısmında daha verimli olacağını düşünüyorum olmassa oraya da Engin konulur...

Afiyet olsun...

Melonun cezasi ne zaman belli olacak ?!

Eğer toparlarsa baklava sisteminin değişilmezi ENGİN BAYTAR olur yazın bunu bi kenara...

pazziniyide gorunce otekileri es gecmisim :D

pazzinili kadroda Sneijder fazla mac oynayamadi.. tam 10 numara olarak yani..

demek istediğim sneijder çift forvet arkası baklava ortasahayla oynamayı biliyor. bazı arkadaşlar zorluk çekeriz demiş onun için söyledim. :)

----------------Muslera-----------------

Eboue----Semih---------Danny-----Rierra

----------------Yekta-------------------

-------Hamit-------------Selçuk---------

----------------Sneijder-----------------

--------Drogba--------------------------

-----------------------Burak Yılmaz------

Forvet hattı bu şekilde olur. Anelka Drogba ikilisini düşünün.

bana göre takımımızın karakterine ve oyuncu yapısını en uygun diziliş budur arkadaşlar...

-------Muslera---------

Eboue-Dany-Semih-Riera

--Hamit-Selçuk-Emre--

------Sneijder-------

---Burak---Drogba---

maçın gidişatına göre forvet çıkartarak Amrabat oyuna alınabilir veya forvetlerden biri umutla değiştirelibir veya Sneijder yerine melo alınıp 4-4-2 ye dönülebilir...

Benim görüşüm net budur Emrenin orta saha sol iç kısmında daha verimli olacağını düşünüyorum olmassa oraya da Engin konulur...

Afiyet olsun...

Mücadeli gücü düsük orta saha olur. defansiv özelikli bir orta sahasiz darma dagan ederler avrupada adami. melo veya yektaya mecbursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt