Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba fantastik bir transfer birisine takım olusturun ve forvet mevkisine birini yazın deseniz aklına ilk gelecek isim Drogbadır

Sneijder

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
unbounded_mindd - 31.01.2013 17:10

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"]

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Volkan > Muslera

GG > Ebie

Bekir = Semih

Yobo >>> Dany

Ziegler >>> Riera

Meireles >>> Melo

Emre > Selcuk

Topuz = Hamit

Stoch >>> Emre Çolak

Sow >>> Drogba (36)

Webo = Burak

Eeee bu karamsarlık niye ? Biraz değerini bilelim oyuncularımızın.

ahahahhaa baslamislar yinee hesablama islerine :asd:

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Recep Niyaz >Sneijder yazmasını da beklerdim bu arkadaşın.

bunlar bekir'i ne görüyorlar gözlerinde. 1 rövaşata attı diye dünya yıldızı oldu herhalde. bekir>semih miş :)

Gökhan Gönül çirkefin önde gideni, karaktersizin tekidir ama Eboueden iyi futbolcudur. Aksini iddia ederseniz o 11 karşılaştırmayı yaparken taraflı olan Angut'u eleştirmeye hakkınız olmaz..

dün gece puyolu izlerken gercekten cok buyuk saygiyi hakeden bir futbolcu oldugunu tekrar anladim,hem karakter hem futbolcu olarak büyük efsane:ayatollah:

Gökhan Gönül çitkefin öne gideni, karaktersizin tekidir ama Eboueden iyi futbolcudur. Aksini iddia ederseniz o 11 karşılaştırmayı yaparken taraflı olan Angut'u eleştirmeye hakkınız olmaz..

iyi futbolcu ama ebouenin yanında bi hiçtir.

burak yedek tek santrafordu emin olun, kanata falan yazmayin sakin

Gökhan Gönül çitkefin öne gideni, karaktersizin tekidir ama Eboueden iyi futbolcudur. Aksini iddia ederseniz o 11 karşılaştırmayı yaparken taraflı olan Angut'u eleştirmeye hakkınız olmaz..

:b5: GG'yi Barça istiyormuş diyorlar

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
m.serdar - 31.01.2013 17:29[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Sneijder ile kimseyi kıyaslamamışsın ama bölgeleri itibari ile Cristian ile kıyaslamak lazım derken çarpıldım
biggrin.gif

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

4-2-3-1 i oynayacak oyuncular yok bizde -kanatlardan bahsediyorum- Hamit'in sağ tarafta oynayamadığı çok açık.. Burak ve Umut'u kanatlara koymak intihar olur

O yüzden elimizdeki oyuncu tipine bakarak söylüyorum..Oynayabileceğimiz en iyi sistem 4-3-1-2

birak bu isleri futboldan anlamiyorsun bari belli etme.eboue dedigin adam bundan 2 yil once dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosteriliyordu.adam arsenalde 5 yil top oynamais kalkmissin kici kirik bir g.gönülle kiyaslayip gg ondan iyidir diyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt