Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4-2-3-1 i oynayacak oyuncular yok bizde -kanatlardan bahsediyorum- Hamit'in sağ tarafta oynayamadığı çok açık.. Burak ve Umut'u kanatlara koymak intihar olur

O yüzden elimizdeki oyuncu tipine bakarak söylüyorum..Oynayabileceğimiz en iyi sistem 4-3-1-2

Zaten Fatih hocada öyle oynatmaz.

Gökhan Gönül çirkefin önde gideni, karaktersizin tekidir ama Eboueden iyi futbolcudur. Aksini iddia ederseniz o 11 karşılaştırmayı yaparken taraflı olan Angut'u eleştirmeye hakkınız olmaz..

Formda bir Eboue GG'yi 5e carpar 3e böler

Fenerbahçe, İstanbul BB'den Webo'yu 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında renklerine bağladığını borsaya bildirdi.

4-2-3-1 i oynayacak oyuncular yok bizde -kanatlardan bahsediyorum- Hamit'in sağ tarafta oynayamadığı çok açık.. Burak ve Umut'u kanatlara koymak intihar olur

O yüzden elimizdeki oyuncu tipine bakarak söylüyorum..Oynayabileceğimiz en iyi sistem 4-3-1-2

tamam abi. hemen fatih hocaya iletiyorum. mustafa abi 4-3-1-2 istiyo diyorum. :b5:

arkadaşlar ben de aynı fikirdeyim Ebou GG den iyidir ha GG Zico dönemindeki gibi olsa eyvallah ta adam çöktü resmen ben 2 yıldır esamesini göremiyorum iyi ki de göremiyorum :asd:
birak bu isleri futboldan anlamiyorsun bari belli etme.eboue dedigin adam bundan 2 yil once dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosteriliyordu.adam arsenalde 5 yil top oynamais kalkmissin kici kirik bir g.gönülle kiyaslayip gg ondan iyidir diyosun

Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang İstanbul'a geldi

Gökhan'ı Sabri ile kıyaslayın beyler , Eboue ile değil

birak bu isleri futboldan anlamiyorsun bari belli etme.eboue dedigin adam bundan 2 yil once dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosteriliyordu.adam arsenalde 5 yil top oynamais kalkmissin kici kirik bir g.gönülle kiyaslayip gg ondan iyidir diyosun

GG benden iyidir

beşiktaş maçında emrenin golüne orta yapan umutmuydu arkadaşlar. eger oysa şaşırmadım desem yeridir. ben selçuk ortaladı sanıyordum.

Aynen öyle, sırf bizim transferler,n yüzünden yapılmış acele bir transfer.

bi de şu var yani...ben kinci ve kıskancımdır bu transfer olaylarında.taraftarımızın bi kısmı belli etmesede öyle..ama neticede bizi iyi olduktan sonra gerisinin önemi yok.transfer yapmak içinde transfer yapılmaz.

gg eboueden iyi diyen adam allah aşkına nefes alıp oksijen israfı yapmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt