Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

birak bu isleri futboldan anlamiyorsun bari belli etme.eboue dedigin adam bundan 2 yil once dunyanin en iyi sag beklerinden biri olarak gosteriliyordu.adam arsenalde 5 yil top oynamais kalkmissin kici kirik bir g.gönülle kiyaslayip gg ondan iyidir diyosun

Olayı kişiselleştirme, adam gibi kendi yorumunu yap :b5: Sen mi ölçecen benim futbol bilgimi?

Ebouenin ne katkısı var bu sene takıma? İsterse uzay liginde oynasın.. "Gökhan Gönül Türkiyenin en iyi sağbekidir" diyemeyen Galatasaraylının o yorumlarını buraya taşıyıp kıkır kıkır güdüğünüz antu.com üyelerinden hiç bir farkı yok benim gözümde..

Gökhan Gönül çirkefin önde gideni, karaktersizin tekidir ama Eboueden iyi futbolcudur. Aksini iddia ederseniz o 11 karşılaştırmayı yaparken taraflı olan Angut'u eleştirmeye hakkınız olmaz..

gökhan gönülü önceden begnirdim. 2 senedir begenmiyorum. gökkhann eboue olması için ingilterede arsenalde oynaması lazım. eboue bu sene pek formda olmasada eboue 1 gömlek üstün oyuncu.

Umut yaptı o golde ortayı. Emre yine kaçırır dedim ama utandırdı beni.

GG Eboue'dan daha iyi diyen mi var:haha::haha::haha:

gg ne lann bu kısaltmalarınıza hastayım açıkcası alayını susuz getirir kıyaslama yapmıyalım bahsettigimiz arsenalden gelen eboue geçen sene bizi şampiyon yapan adamlardan biridir ;)

Ya bu Niang 2 sezonda Katar Liginde sadece 14 maç oynamış,bi hayli yata yata gelmiş heralde :D

Muslera>>>>>>Volkan=====McGregor

Eboue>>>>>>>Hilbert>>>>>Gökhan gönül

Semih>>>>>>>Toroman>>>>Bekir

Dany========Sivok======Yobo

Riera=======Hasan Ali>>>>Uğur Boral

Xelçuk>>>>>>Beleşoğlu>>>>Oğuzhan

Melo=======MeireleŞ>>>>>Veli

Holosko=====Kuyt========Hamit

Sneijder>>>>>Fernandes>>>Cristian

Amrabat>>>>>Olcay>>>>>>>Stoch

Drogba>>>>>>Sow>>>>>>>>Almeida

Burak>>>>>>>Niang>>>>>>>Webo

FATİH TERİM>>Samet AYBABA>>aykut kocaman

Olum,antu da yazilanlari niye buraya tasiyorsunuz,merakli olan kendisi baksin.

Olayı kişiselleştirme, adam gibi kendi yorumunu yap :b5: Sen mi ölçecen benim futbol bilgimi?

Ebouenin ne katkısı var bu sene takıma? İsterse uzay liginde oynasın.. "Gökhan Gönül Türkiyenin en iyi sağbekidir" diyemeyen Galatasaraylının o yorumlarını buraya taşıyıp kıkır kıkır güdüğünüz antu.com üyelerinden hiç bir farkı yok benim gözümde..

Sende burda kendi görüşünü herkese kabul ettirmeye çalışıyorsun yalnız. GG sana göre iyidir ama aynı derecede iyi demeyen Galatasaray'lının Galatasaray'lılığını karşılaştıramaz sorgulayamazsın tam da senin mantığına göre.

fenerbahçe performansını bilmem ama Milli Takım performansı rezalet Gökhan Gönül'ün genelde çoğu maçta oynamıyor ama altıpastan gol kaçırıyor herif Bosna Hersek maçımıydı bilemiyorum saç baş yolmuştum..

bi de şu var yani...ben kinci ve kıskancımdır bu transfer olaylarında.taraftarımızın bi kısmı belli etmesede öyle..ama neticede bizi iyi olduktan sonra gerisinin önemi yok.transfer yapmak içinde transfer yapılmaz.

Webo türkiye standartlarında fena oyuncu değil ama adamların sistemine uygun bir adamda değil bence,

Zaten elinde Sow gibi tenekli bir adam var ve sen bu adamı yeterince pozisyona sokamıyorsun, top taşıyamıyorsun.

Şimdi Webo ve Sow ilerde yalnız kalır. Orta sahalarında çok defansif bunların.

Evet en önemlisi bizim iyi olmamız. Oyuncular bir an önce takıma ısınıp, takım oyunu oynarsak biz bu ligi rahat götürürüz:)

anket yapalim burda bakalim kimin kafasi antu kafasiymis,sen bu kafayla antudakilere bile rahmet okutursun.bu futbol bilginle senin yerin antu,burda isin yok birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt