Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera>>>>>>Volkan=====McGregor

Eboue>>>>>>>Hilbert>>>>>Gökhan gönül

Semih>>>>>>>Toroman>>>>Bekir

Dany========Sivok======Yobo

Riera=======Hasan Ali>>>>Uğur Boral

Xelçuk>>>>>>Beleşoğlu>>>>Oğuzhan

Melo=======MeireleŞ>>>>>Veli

Holosko=====Kuyt========Hamit

Sneijder>>>>>Fernandes>>>Cristian

Amrabat>>>>>Olcay>>>>>>>Stoch

Drogba>>>>>>Sow>>>>>>>>Almeida

Burak>>>>>>>Niang>>>>>>>Webo

FATİH TERİM>>Samet AYBABA>>aykut kocaman

şu hamit yıllarca Almanya'da Schalke ve Bayern'de oynayan Real Madrid'den aldığımız adam değil mi, holosko ve kuytla bir diyorsun yani

hayırdır inşallah

gg ilk çıktığı zamanlarda iyiydi ama sonradan bitti.türkiye şartlarında kötü değil ama eboue ondan kat ve kat iyidir.abouenin zaten cvsi yeter gg ye.

Olayı kişiselleştirme, adam gibi kendi yorumunu yap :b5: Sen mi ölçecen benim futbol bilgimi?

Ebouenin ne katkısı var bu sene takıma? İsterse uzay liginde oynasın.. "Gökhan Gönül Türkiyenin en iyi sağbekidir" diyemeyen Galatasaraylının o yorumlarını buraya taşıyıp kıkır kıkır güdüğünüz antu.com üyelerinden hiç bir farkı yok benim gözümde..

Ya yuru git Allah askina antudakilerden farkimiz kalmiyormus G.G Eboue'den iyi degil dedigimiz icin komediye gel sanki Serkan Kurtulus G.G'den iyidir diyo millet.Eboue'yi baskasiyla karistirdin herhalde sen oyle degilse git Polo filan izle yorumlarini orda yap ,futbol hakkinda sacmalidigin yetti.

Sende burda kendi görüşünü herkese kabul ettirmeye çalışıyorsun yalnız. GG sana göre iyidir ama aynı derecede iyi demeyen Galatasaray'lının Galatasaray'lılığını karşılaştıramaz sorgulayamazsın tam da senin mantığına göre.

E be güzel kardeşim cümlenin sonunda kullandığım "Benim gözümde" Ne demek?

gökhan gönül eskisi gibi değil ilk zamanlar bi parladı hala neyin kafasını yaşıyosunuz azıcık takımınızı koruyun antu var kartal forumları var en iyi kadroyu kurmuşuz hala cangıl cungul konuşuyo bazıları

Muslera>>>>>>Volkan=====McGregor

Eboue>>>>>>>Hilbert>>>>>Gökhan gönül

Semih>>>>>>>Toroman>>>>Bekir

Dany========Sivok======Yobo

Riera=======Hasan Ali>>>>Uğur Boral

Xelçuk>>>>>>Beleşoğlu>>>>Oğuzhan

Melo=======MeireleŞ>>>>>Veli

Holosko=====Kuyt========Hamit

Sneijder>>>>>Fernandes>>>Cristian

Amrabat>>>>>Olcay>>>>>>>Stoch

Drogba>>>>>>Sow>>>>>>>>Almeida

Burak>>>>>>>Niang>>>>>>>Webo

FATİH TERİM>>Samet AYBABA>>aykut kocaman

riera hasan aliden cok daha iyi yapma şimdi bu adam formunu buluyor yavaş yavaş ciddiye alın artık biraz gerisine :b5:

şu hamit yıllarca Almanya'da Schalke ve Bayern'de oynayan Real Madrid'den aldığımız adam değil mi, holosko ve kuytla bir diyorsun yani

hayırdır inşallah

Performans olarak bu yıl bence öyle senin görüşün farklı olabilir, ona bakılırsa Kuyt'ta o yollardan geçti, fanatizme gerek yok bunlar benim görüşlerim, seninkileride yazmaktan özgürsün.

PFDK toplantısı başlamış ...

ya bursa lı futbolcular basın toplantısı yapmış hay ben bu işin ya bizim maçı buldular hırslı hırslı oynarla şimdi.şansa bak bizi bulur

riera hasan aliden cok daha iyi yapma şimdi bu adam formunu buluyor yavaş yavaş ciddiye alın artık biraz gerisine :b5:

Fazla fanatik görünmeyim diye sonradan değiştirdim, bende Riera'yı beğeniyorum ama HAK'ta çok bindiriyor Riera önde olsada fark çok büyük değil bence.

ya bursa lı futbolcular basın toplantısı yapmış hay ben bu işin ya bizim maçı buldular hırslı hırslı oynarla şimdi.şansa bak bizi bulur

Seferberlik başlatmışlar demek. Fenere gelince yatanlar bize gelince aslan kesiliyorlar. Umarım şunlara haddlerini biliririz.

Onların tek işi fenevın altına yatmak içerde dışarda hıç farketmez.Bize gelince böyle her kişi iki kişilik oynuyor.Fenev iiçin bursa deplansmanı bildiğin bank asya deplansmanı gibi

Futbol bilgisi son 5 senede sadece Galatasaray maçlarında gördüklerinden ibaret olanlar burda futbol bilgimizi sorguluyor iyi mi? He la tamam, laf anlatmaya çalışanda kabahat :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt