Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burasi olmus resmen

icon_sx.png

İtalya Serie A takımlarından Lazio, Santos'un yıldızı Felipe Anderson için 7.5 milyon euroluk bedelle anlaşmış olsa da kağıtları geç teslim ettiği için bu transfer gerçekleşmedi. (Corriere dello Sport)

Felipe Anderson - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ben Melo'yu o tükürme olayinda gercekten anlamakta zorlaniyorum. Tükürdügünü bilemem, hadi tükürmedi diyelim ki herkes öyle düsünüyor, ama ne o agiz (mimik) hareket? Yani tükürmesen bile o hareketle inandiriciligini kaybedersin, keske yapmasaydi, ben Melo'nun kötü performansin'a ragmen önemli oldugunu düsünüyorum.

Umarim inidirim'e gidilir.

İtalya Serie A takımlarından Lazio, Santos'un yıldızı Felipe Anderson için 7.5 milyon euroluk bedelle anlaşmış olsa da kağıtları geç teslim ettiği için bu transfer gerçekleşmedi. (Corriere dello Sport)

keske biz alsak

Korksan anlarım da moral bozukluğunu anlayamadım? :D

Bilmiyorum ya, cok itici :o

icon_sx.png

Felipe Anderson - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

7.5'mu ? :SS:

Ben Melo'yu o tükürme olayinda gercekten anlamakta zorlaniyorum. Tükürdügünü bilemem, hadi tükürmedi diyelim ki herkes öyle düsünüyor, ama ne o agiz (mimik) hareket? Yani tükürmesen bile o hareketle inandiriciligini kaybedersin, keske yapmasaydi, ben Melo'nun kötü performansin'a ragmen önemli oldugunu düsünüyorum.

Bjk maçında bu seneki en iyi performansını da sergileşmişti oysa.

2 maca dusecek zaten

Brezilya'dan gelen haberlere göre Tottenham, Leandro Damiao için transfer görüşmelerine devam ediyor. Tottenham'ın son teklifi 21,5 milyon euroluk teklifi reddedilmişti.

Bursa maçı 11 i olsa nasıl olur ?

Ara transfer döneminin en aktif takımlarından biri olan Queens Park Rangers, orta saha oyuncusu Jermaine Jenas'ı da kadrosuna kattı. Sporx :omg: Transfer delisi oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt