Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:asd::asd:

Bildiğini biliyorum hafız.

4 2 3 1 bizim için ideal.

Bencede, ama Burak'i kesmek haksizlik olur.

Bu şekilde de olabilir, kadro:)

jlg8r.jpg

Riera yerine H.Balta, Sabri yerinede Eboue olabilir. Neresinden bakarsan bak yabancı sınırlaması işimizi zora sokuyor.

Ve Burak'i kanat'a cekmek Burak'in sonu olur, ciddi düsüs yasar --> degeri düser.

Çok fazla rotasyon olacak yabancı oyuncularda. Amrabat, Elmander, Riera özellikle

Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Yekta Selçuk

Sneijder

Burak Drogba

Terim bu 11'i çıkarana kadar yazmaya devam :)

Bencede, ama Burak'i kesmek haksizlik olur.

Ve Burak'i kanat'a cekmek Burak'in sonu olur, ciddi düsüs yasar --> degeri düser.

Tek forvetmi olsun çift forvet mi olsun, Burak da formda oda olsun, yabancı sınırlaması var ona da dikkat et derken kadro kurmak zorlaşıyor.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Hamit Yekta Selçuk

Sneijder

Burak Drogba

Terim bu 11'i çıkarana kadar yazmaya devam :)

Veya Yekta'nin yerine Melo ama o zaman Hakan oynamali.

Bende bu tip sistemi düsündüm, yazdim zaten en mantiklisi bu. Ama kanatsiz sistemler den hoslanim acikcasi :o

Son gün 1 transfer olur gibi hissediyorum aykut un gelişi boşa değildir 3 yedek kaleciyi ne yapıcaz

Aykut'un gelme sebebini çözebilen var mı? ligdeki bazı maçlarda Muslera'nın yerine Aykut oynayacak herhalde kontenjandan dolayı. :D

Transfer Nöbeti

Tek forvetmi olsun çift forvet mi olsun, Burak da formda oda olsun, yabancı sınırlaması var ona da dikkat et derken kadro kurmak zorlaşıyor.

Terim Burak'ı kendi istedi, kolay kolay yemez. Kanatta oynayamacağı da belli. 2 forvet candır :D

Kesilmesi gereken Melo'dur, zaen 4 maç oynamayacak gibi görünüyor. Bu arada Yekta ya da Engin formayı kaptı, kaptı. Yoksa Riera'ya kulübe gözükür, sol beke bu kadar uyum sağlamışken yazık olur.

Tek kurtuluş. Türk kaleci, Stoper, Sol bek veya ön libero.

Bu ikisi olursa iyi olur.

Aynen, türk kaleci bende dedim, ama teüki gördüm.

Bakin zamaninda Muslera'yi istemeyenleri (o maliyet'e) cok iyi hatirliyorum ve ben israrla gelsin yazardim, baslarda tabi ki inanmamistim transfere.

Ama bu yabanci sinirlamasi cok kötü ve türk kaleci ciddi bir avantaj olur.

Muslera'yi bende cok severim, ama su sacma kural degismezse baska care yok.

Sene sonu Amrabat yerine mesela Kerim alinirsa, o zaman kalsin derim mesela. Cünkü Kerim > Amrabat

Bakin zamaninda Muslera'yi istemeyenleri (o maliyet'e) cok iyi hatirliyorum ve ben israrla gelsin yazardim, baslarda tabi ki inanmamistim transfere.

Sene sonu Amrabat yerine mesela Kerim alinirsa, o zaman kalsin derim mesela. Cünkü Kerim > Amrabat

merak etme sezon sonu rahat olacagiz

tupcu gidecek hersey degisecek

Amrabat'ın önünde 3-4 aylık bir süre kaldı kendini kanıtladı kanıtladı yoksa kiralanacaktır bir yerlere. Türk kaleci konusunda herkes Onur diyor ama benim o konuda ciddi şüphelerim var o zaman sol kanada Kerim orta sahaya Gökhan İnler'i almak gerekiyor.

merak etme sezon sonu rahat olacagiz

tupcu gidecek hersey degisecek

Bence gitmeyecek, hic öyle bir hava yok. Ve zaten biri gecen o kural'in garantiye alindigini aciklamisti. Yani gitse bile uygulanacak.

Birde 5'e düsecek dogru simdi aklima geldi? Vay be.. Ciddi SIkInti. Gelecek sezonmu 5 olacak?

Transfer Nöbeti

Veya Yekta'nin yerine Melo ama o zaman Hakan oynamali.

Bende bu tip sistemi düsündüm, yazdim zaten en mantiklisi bu. Ama kanatsiz sistemler den hoslanim acikcasi :o

Aynen, zaten adam gibi kanat adamımız yok... Aydın desen 2 artısı 3 eksisi var, Amrabat desen deansa yardım gelicem derken ileride etkili olamıyor. Hamit desen sürekli içeri kaçıyor. En iyis kanatsız uçalım biz :)

Özellikle içerde oynayacağımız maçlarda bazen Aykut oynayabilir kontenjan açılmış olur zaten kaleye pek gelemiyorlar :yenieek:

Bence de 2 forvet oynamalıyız 2 forvetten bıkmamızın sebebi hababam orta yapmamız sneijder drogba göbekten delecektir. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt