Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo yerine yekta riera yerinede mecbur sanırım baltayı çekeceğiz

Amrabati cek ve rierayi cek. Melo cekemesin cünkü hem huzuru bozar hemde bu adam oynamazsa inanilmaz form düsüklügü yasiyor. amrabat sesini cikarmaz. görev ver oynar. rierada öyle. Belki birde eboue yedege ceke bilirsin. Sabri bana güven vermeye basladi. sanki akli basina gelmis gibi. yailma payim yüksek Sabri konusunda ama :D

Bence gitmeyecek, hic öyle bir hava yok. Ve zaten biri gecen o kural'in garantiye alindigini aciklamisti. Yani gitse bile uygulanacak.

Birde 5'e düsecek dogru simdi aklima geldi? Vay be.. Ciddi SIkInti. Gelecek sezonmu 5 olacak?

oyle garanti olmasi imkansiz

hem sen Galatasaray ve fenerin gucune karsi mi gelecekler zannetdin?> zaten biz ve fener hep yabanci alacaklar TFF falan durdaramaz

vefadan dolayı aldık,sene sonuna kadar kiraladık. maksat para kazansın ve sene sonu bir kulüp bulsun bank asya dahil olsa..

sırf vefa için 200 bin lira vereceğiz yani?

kazanacağını kazanmıştır abi adam aç değil açıkta değil, çok garip bir transfer oldu bana göre. Anca Ufuk falan yarın takasta gönderilirse mantıklı olabilir. Veya Eray kiraya verilir vs...

Akşam üzeri Serdar Aziz İstanbuldan ev kiraladı diye bir haber okudum. Bu konuda bir gelişme var mı transfer açısından?

sırf vefa için 200 bin lira vereceğiz yani?

kazanacağını kazanmıştır abi adam aç değil açıkta değil, çok garip bir transfer oldu bana göre. Anca Ufuk falan yarın takasta gönderilirse mantıklı olabilir. Veya Eray kiraya verilir vs...

ben öyle tahmin ediyorum. ihtiyaçtan dolayı alınsa başkası alınırdı adam 6 aydır maç yapmamış,antreman vs hiç sanmam

kaliteli yerli sol bek olsada alsak muhteşem olurdu aynı şekilde stoperede

BB91CzSCEAA-CoJ.jpg:large

Elimizdeki oyuncularla bir kadro kurmaya çalışıyoruz:)

Yerli bir stoper almayacağımıza göre dany, hamit gerek duymadıkça sağ bekte oynamasa iyi olur.

Ama genel anlamda Hakan,Yerli stoper ve Melonun yerine birisi elzem.

Beyler şu paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşılmamış olma riskini göze alamazdım yine timsah :D facebook un kısaltması fb den anlam çıkaran fenerliler:

BB9lk1GCEAE6JCn.jpg:large

Galera, şimdi sen benim FB Timeline üzerinde hayatımın bazı önemli anları görebilirsiniz! Bu sizin için! # VeryImportantFollowers

facebook zaman tünelinden söz ediyor galiba. FB facebookun kısaltılmışı,timeline de zaman tüneli..

Vayyy be bitirdik sıkıntılı keyifli bol bir cezalı nöbet daha :D Belki kağıt üzerinde daha az bir süreydi ama yazdan bile daha uzun geldi ve daha hareketli oldu

Transfer Nöbeti

Sen sataşacak birin arıyorsun galiba, zevzek zevzek konuşacağına, önce okuduğunu anla. "Gibi görünüyor" demişim di mi? Bu ne demek? Cezası indirilmezse, 4 maç oynamayacak demek. Bunu anlayamıyorsan, hiç cevap yazma zaten, git bebelerle oyna.

Gibi gorunuyor deme cunku oyle olmaz, buna alistirma kendini.. Bak 4 maci bilerek verdiler, yarin 2 maca inecek guya bize kiyak gecmis olacaklar.. Halbuki adam tukurmedi bile cezanin kalkmasi lazim.. Onun disinda ayip oluyor.. Bebe mebe, ben sana pasiflesmeyin diyorum sen gibi gorunuyor dedigin an Melo'nun 4 mac cezasini kabullendin anlamina gelir ha inerse amenna diyorsun.. Ama olay oyle degil iste o yan hakem gaza gelip kirmizi gostertti 1 gram tukuruk yok 4 mac verdiler!! Bunu anlatmaya calisiyoruz..

AslOlanGalatasaray'dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt