Ferhat Coskun
Parçalı Üye
- 19 Ocak 2010
- 3.032
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
bu fb weboyu aciklamamis ki resmi sitede ? alamadilar mi yoksa
bu fb weboyu aciklamamis ki resmi sitede ? alamadilar mi yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feysbuk diyor Vasfi reis
AslOlanGalatasaray'dir
bu fb weboyu aciklamamis ki resmi sitede ? alamadilar mi yoksa![]()
Webo'yu daha alamadi bunlar?

Beyler şu paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşılmamış olma riskini göze alamazdım yine timsahfacebook un kısaltması fb den anlam çıkaran fenerliler:
![]()

Gibi gorunuyor deme cunku oyle olmaz, buna alistirma kendini.. Bak 4 maci bilerek verdiler, yarin 2 maca inecek guya bize kiyak gecmis olacaklar.. Halbuki adam tukurmedi bile cezanin kalkmasi lazim.. Onun disinda ayip oluyor.. Bebe mebe, ben sana pasiflesmeyin diyorum sen gibi gorunuyor dedigin an Melo'nun 4 mac cezasini kabullendin anlamina gelir ha inerse amenna diyorsun.. Ama olay oyle degil iste o yan hakem gaza gelip kirmizi gostertti 1 gram tukuruk yok 4 mac verdiler!! Bunu anlatmaya calisiyoruz..
AslOlanGalatasaray'dir
3 milyon euroya aldılar sanırım kontrat görüşmeleri yapılıyor
Batuhan'ın bahtsızlığına ne demeli gençler? nolacak bu çocuğun hali.
Ben kabulleniyorum demedim, ama diyelim kabullendim. Ha ben kabullendim diye tff hemen yapıştıracak cezayı aynen öyle mi? Bu nasıl çocukça bir mantıktır ya.
Sen önce adam gibi konuşmayı öğren, ondan sonra gel buraya yazı yaz. Ona buna sallayarak kendini adam zanneden zırtapozlarla işim yok benim. Kes bu muhabbeti, adamın asabını bozma.
bizi ilgilendirmez amator topcular
Batuhan'ın bahtsızlığına ne demeli gençler? nolacak bu çocuğun hali.