GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 125

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
978K
Sayfa
125/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi 20 Haziran'da acilmis, yani tam iki ay olmus. Transfer yapacak olan simdiye kadar yapardi.

Transfer döneminin kapanmasina 17 gün kaldi. Acikcasi sadece Elmander'i gönderip yolumuza devam ederiz diye düsünüyorum.

Sezon sonu Riera'nin gitmesinden sonra 8 yabanciya düsecegiz. Amrabat ve Dany sezon sonu yolcu gibi gözüküyor.

transfer yapacak olan yapardı ama,,

arda turan meselesi istemek ve almak kolay iş değil..

bruma mevzusuda garip bana göre.. eğer karar brumanın lehine çıkmaz ise; yine süreç uzar gider.. bruma işi yatar...

zaten yönetimin hala yapamadığı sorun bu. ilk 11 oyuncu düşünüyorsun ama ligin 2.haftası başlamış hocanın-takımın ve hatta taraftarın kafasını oyalıyorsun..

transfer yapmayacağız deseler geçen hafta eyvallah derdim. o kadar isimleri öne atıyorlarki hoca bile inanıyor bruma-arda konusunda yönetim isterse olacağını ama yönetim hep ters tepiyorr..

Fener elendigi vakit ne kadar para gelecek bize ?

Bu konuya pek hakim değilim ama bildiğim kadarıyla Fener'in CL'ye katılamaması bizim yayın gelirlerine katkı yapacak sadece. O da çok düşük bir miktar. Geçen sene 5 küsür alabilmiştik yayın gelirinden. Fener katılmış olsaydı muhtemelen 3.5 falan olacaktı o miktar.

Diğer miktarlara (Gruplara kalma + performans ödülleri) Fener'in elenmesi etki etmiyor.

Ama dediğim gibi pek bilgim yok. Aklımda kalan bir iki bilgiden yola çıkarak yapıyorum bu yorumu. Tamamiyle saçmalık olabilir yazdıklarım. :DD

Bursaspor konusu niye acilmadi henüz? Neyse.

Bursaspor ilk 11´im. Senelerdir galibiyet alamadigimiz bir deplasman. Dikkatli ve dengeli olmaliyiz.

Bursaspor´un durumu kimseyi yaniltmamali. Ceza kesecek oyunculari cok.

Defans ve hücum toplu halde yapilmali. Onun icin bu kadro bana göre ideal. Ama yine hayal.

Burak kalitesinde bir adam varken, ligde bu kadroyu zor görürüz gibi.

[attachment=3052:Kadro 2.jpg]

Ekli dosyalar

• Kadro 2.webp
    Kadro 2.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 231
MHP milletvekili Özcan Yeniçeri 1959 öncesi şampiyonluklar da sayılsın diye meclise önerge vermiş.

Fenerbahçe'yi öne geçirebilmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar :)

Arsenal maçını değerlendiren Yanal, "Marka değeri ve gücü yüksek bir takımız. İlk maçta avantajlı bir skor alacağız. Önümüze bakabilecek kadar güçlü bir takımız. Bizim gibi takımlar bu seviyedeki maçları farklı oynar. Fenerbahçe, Arsenal karşısında daha farklı bir kimlikle sahada olacak. Yöneticilerimiz gereken her türlü çalışmayı yapıyor. Bizim işimiz saha içinde. Biz yarıştığımız her kulvarda birinci olmak için yarışıyoruz" dedi.

Birşey çıkmaz bundan ama beşiktaşın 1959 dan önceki 2 şampiyonluğu onaylandı bu da çok saçma niye kimse itiraz etmedi acaba?

Beşiktaş'ın durumu farkliydi galiba ulkemizi avrupada temsil ettigi icin o sampiyonluklar tescil edildi onlar yalniz dikkatli olmak lazim bu tupcu varken bu konuyu gundeme getirip herseyi yapar fb 27 gs 21 bjk 20 yapmak istiyorlar

Bu arada bursa maçı konusunun açılması için maç günü mü bekleniyor acaba?

Forumda modlar yada bu konu açmalarla görevli kim yada kimler ise gerçekten hiç çalışmıyorlar.

Eskiden medya ve haberler bölümünde günlük en az 20 güncel haber olurdu şimdi yok.

Daha maç biter bitmez bi sonraki maçın konusuda açılırdı şimdi o da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt