Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/08/zirve.jpg

rezilliğe bak...ağlıyom şu an bu şerefsizliğe,midem kaldırmıyo.ben affetmem hocayı.

hoca zaten gidecekti geçen

seneki olaylardan sonra kendisi de

demedi mi "başka planlarım vardı

ama inadına kalacağım" diye.

mevcut yonetim ile calismayi istemiyor hoca. yonetimde onunla iyi degil pek

Fatih Terim : Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray’ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim!!

Madem öyle!! Seni birakmiyoruz Hocam!!! Ulan Istanbul'da olsam var ya, hemen bir kac kisi toplayip gider evin önünde yatardim.

Evin önünü Taksim'e cevirmek lazim. Direnis öyle degil böyle olur!!!

Aklımın almadığı konu tff bu kadar Galatasaray düşmalığı yaparken, bizimkilerin hiçbişey olmamış gibi davranmaları. Kesin bit yeniği var yabancı kuralını şart koşacaklar napacaklar

GSTV ‏@GSTV 2 dk

Türkiye'nin gündemi bir kez daha Türk futbolunun tek İmparator'u Fatih Terim! O'nu #Aslanınİmparatoru etiketiyle anlatın, paylaşalım!

Bıraksınlar bu işleri.Böyle karışıklıklarla,taraftarı birbirine düşüren olaylarla gündeme geleceksek hiç gelmeyelim.Dünden bu yana transferi falan unuttuk,eldekileri tutma derdindeyiz.Yönetim bile Galatasaray'a düşman olan kesimlere çanak tutuyor.Ayıptır!

"Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim." diyen biri var.

Unal Aysal gecen sene basaramadigini yapacak galiba.

Albayrak ve Durust bosuna kurban edilmedi. Yaziklar olsun.

Utanmadan birde Demiroren'e " Ocakta gondeririz hocayi" curretinde bulunuyor

Saçmalık taraftarın gazını alamazlar Fatih hocayı yollamak gibi bir çılgınlık düşünülemez. Taraftar başlı başına istemiyor bu olayı zaten yerine koyacağın teknik direktör yok takım ne kadar iyi olursa olsun kalbur üstü teknik direktörlerin hepsi takım çalıştırıyor.

"Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim." diyen biri var.

Unal Aysal gecen sene basaramadigini yapacak galiba.

Albayrak ve Durust bosuna kurban edilmedi. Yaziklar olsun.

Utanmadan birde Demiroren'e " Ocakta gondeririz hocayi" curretinde bulunuyor

Ünal Aysal dediğin adam ben görev süreme devam ettikçe o da benimle olacak , gönülden sözleşme imzaladık dedi o ne olacak...

Albayrak ve Dürüst niye gönderildi böyle atıp tutmayın...Yıllardır yöneticiler sahadan uzaklaşsın diye yapmadığıımız bırakmadık..

Ali Dürüst'e gel sen başkan ol demedi mi?

Ali ve Abdürrahim Beyler hepimizin yüreğinde taht kurmuş , ama iş profesyönelleşiyor artık...

Transferler sadece scout ve Fatih Terim komutasında.

Onlar alın der Bülent Tulun ve diğerleri işi halleder..

Böyle yanlı düşünüp insanların emeğine girdiğin için sana yazıklar olsun.

Kabul etmezse bize zarar verecekler, santaj yapiyorlar. Kabul ederse zaten zarar görecegiz. Onun gibisi yok.

Isin icinde bazi baskilar olmasa bu is buraya kadar gelmezdi. Büyük baski var sanirim.

Aysal "Milli menfaat" falan filan dedigine göre, onun da agzina bal calmislardir. Bazi kararlarda önünüzü acariz demislerdir.

Stadi bu sene size devrederiz demislerdir. Padisah ile araniz düzelir, ziyaret edebilirsiniz demislerdir.

Aklımın almadığı konu tff bu kadar Galatasaray düşmalığı yaparken, bizimkilerin hiçbişey olmamış gibi davranmaları. Kesin bit yeniği var yabancı kuralını şart koşacaklar napacaklar

he he.. ayni senere kupayi verecegiz tamam demeleri gibimi ?! söze güvenip yola cikarlarsa, hadi öyle bir sey olsa, 100 yilin enayiligini yapmis olur bizimkiler.

sonra yemisim yabanci konusunu. hocayi bir iki yabanci icin satacak halimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt