GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 196

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,6K
Sayfa
196/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GALATASARAY >>>>>>>> tüpçünün milli takımı

Türkiyedir GALATASARAY !!!!!!!!!!!!

Oyunu akpye vermiş biri olarak söylüyorum şu yapılanlardan sonra akp benim için bitmiştir el atmadıkları bi Galatasaray kalmıştı onu da yaptılar.

Hoca gitsin veya kalsın bu yapılan operasyonu hiç bir Galatasaraylı unutmamalı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in Milli Takım'a gidip gitmeyeceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Reha Eken'in cenaze törenine katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, burada gazeteciler ile son gelişmeler üzerine sohbet etti.

Aysal, Fatih Terim'e TFF'nin teklifi konusunda, "Bu konuda tek başıma karar vermem söz konusu değil. Hocamız ile henüz görüşmedik. Daha sonra Yönetim Kurulu olarak bir karar vereceğiz" derken, TFF'nin Fatih Terim'e teklifinin Galatasaray'a zarar vermek için yapılmış bir teklif olduğu değerlendirmesine ise "Ben TFF'nin böyle bir tavır içine gireceğini düşünmek bile istemem" yanıtını verdi.

Törene katılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

TurkFUtbol.Com

yapma bunu başkan yapma ya

felipe melo ya söylenen herşey misli misli fatih hocaya gelsin şu durumda yapılacak en kötü şeyi yapıyo biz ardayı bize getirmesini beklerken kendi gidiyo üstelik ardayı eleştirdiği şekilde ya bizde kal yada git iki takım istemiyoruz biz

ulan insanın millet sevgiside gidiyo ermenimi olalım şimdi

BSL2H4JCQAAygqe.png:large
başkan gülüyo

Ülkede ne kadar hasta ruhlu adam var yahu. Millet ne yapsa bir kulp bulacaklar. Fatih Terim gayet güzel cümlelerde kendini ifade etmiş ve kibarca reddetmiş. Her ne kadar işin arkasında ar niyet olsa da bu milli takım çağrısı. Sırf milli teklif olduğu için bile görüşmesi doğal. Kabul de etmemiş. Siz neyin pesindesiniz? Hayatında hiç bir şey başarmamış, o diyalogların zorluğu ve gereklerini hayal edemeyecek 16-18 yaşındaki(çoğunluğu) veletler gelmiş burda Terim in adamlığını Galatasaraylılığını sorguluyor.

Bekara karı boşamak geliyor tabi. Bir medya haberi ile Burağı Ardayı asanlar hiç düşünmeden 50 yılını Galatasaray a vermiş Terim i de itin götüne sokuyor. Bizim taraftar profili bir enteresan. Azalarak bitin umarım.....

ben nedense oldukça rahatım bu konuda

bu hamlenin bizim için hiç tahmin edemeyeceğimiz kadar hayırlı olabileceğini düşünüyorum

6+0+4'ün kalkmasından tutun, yerli oyuncuların Fatih hoca ile çalışma ve ondan etkilenmelerine kadar

sonuçta Fatih Terim Galatasaray'a zarar getirecek hiçbir oluşumun içinde yer almaz

o yüzden gönlüm rahat...

Arkadaş nasıl bir zamanlama, nasıl bir kumpastır bu vallahi korkuyorum. Adamlar planlarını tıkır tıkır işliyor ve en korkuncu siyaset işin başında.

Milli takımı zaten sevmezdim şimdi tiksiniyorum.

Benim için futbol klüp takımıdır.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Abdullah Avcı'nın görevine son verilmesinin ardından A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için TFF ile görüşmeye başlaması ve bu durumun sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal tarafından da desteklenmesi camiada derin fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi.

Sarı-kırmızılı camianın ileri gelenleri, TFF'nin Fatih Terim'e teklif götürmesini A Milli Takım'ın geleceği için değil Galatasaray'a yapılması planlanan bir operasyon olarak değerlendirdi.

Camianın önemli isimlerinden ve iki önceki seçimde Ünal Aysal ile başkanlık için yarışan Turgay Kıran, TFF'nin Galatasaray'a bir operasyon düzenlemek istediğini iddia etti.

"G.SARAY'IN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR"

Galatasaray'ın son dönemdeki yükselişini önlemek için TFF'nin Fatih Terim'e teklif götürdüğünü ifade eden Kıran, Ünal Aysal'ı da eleştirdi. TFF'nin Galatasaray'a karşı bir operasyon düzenlediğini vurgulayan Kıran, "Galatasaray, üç kulvarda da mücadele ediyor ve son iki sezondur futbol takımının başarıları ortada. Tek bir teknik direktör Fatih Terim mi kaldı, neden Ahmet değil Mehmet değil Terim? Bu sadece Fatih Terim'n dünya çapında bir teknik adam oluşu ile açıklanamaz. TFF basbayağı, başkalarının da yardımıyla Galatasaray'ın önünü kesmek istiyor, bunu planlıyor. Galatasaray oyuna gelmemeli" dedi.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın da Fatih Terim konusunda verdiği karardan dolayı eleştiren Kıran, "Şu anda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim, her zaman profesyonellikten, kurumsallıktan bahseden Ünal Aysal, Fatih Terim'in TFF ile görüşmesine nasıl izin verebilir? İnanamıyorum. Bu işe kısa sürede dur demeliler. Benim tanıdığım Fatih Terim de zaten en kısa süre içerisinde gerekeni yapacak ve her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın menfaatlerini düşünecektir" şeklinde konuştu.

Helal be Turgay başkan

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Abdullah Avcı'nın görevine son verilmesinin ardından A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için TFF ile görüşmeye başlaması ve bu durumun sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal tarafından da desteklenmesi camiada derin fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi.

Sarı-kırmızılı camianın ileri gelenleri, TFF'nin Fatih Terim'e teklif götürmesini A Milli Takım'ın geleceği için değil Galatasaray'a yapılması planlanan bir operasyon olarak değerlendirdi.

Camianın önemli isimlerinden ve iki önceki seçimde Ünal Aysal ile başkanlık için yarışan Turgay Kıran, TFF'nin Galatasaray'a bir operasyon düzenlemek istediğini iddia etti.

"G.SARAY'IN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR"

Galatasaray'ın son dönemdeki yükselişini önlemek için TFF'nin Fatih Terim'e teklif götürdüğünü ifade eden Kıran, Ünal Aysal'ı da eleştirdi. TFF'nin Galatasaray'a karşı bir operasyon düzenlediğini vurgulayan Kıran, "Galatasaray, üç kulvarda da mücadele ediyor ve son iki sezondur futbol takımının başarıları ortada. Tek bir teknik direktör Fatih Terim mi kaldı, neden Ahmet değil Mehmet değil Terim? Bu sadece Fatih Terim'n dünya çapında bir teknik adam oluşu ile açıklanamaz. TFF basbayağı, başkalarının da yardımıyla Galatasaray'ın önünü kesmek istiyor, bunu planlıyor. Galatasaray oyuna gelmemeli" dedi.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın da Fatih Terim konusunda verdiği karardan dolayı eleştiren Kıran, "Şu anda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim, her zaman profesyonellikten, kurumsallıktan bahseden Ünal Aysal, Fatih Terim'in TFF ile görüşmesine nasıl izin verebilir? İnanamıyorum. Bu işe kısa sürede dur demeliler. Benim tanıdığım Fatih Terim de zaten en kısa süre içerisinde gerekeni yapacak ve her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın menfaatlerini düşünecektir" şeklinde konuştu.

Helal be Turgay başkan

demek istediğim bu işte bizim başkan bunu göremiyor.çok doğru konuşmuş.

Bugün yönetimin Fatih Terim hakkindaki düsünceleri de ögrenmis olacagiz.

Yönetim Terim´in arkasinda duracak ama Terim Galatasaray´i satacak öyle mi?

Bugün görecegiz yönetimi. Ya güven tazeleyecekler yada bitecekler. Bu kadar basit.

Bütün yönetim kurulunu üst üste koysaniz bir Fatih Terim etmez bizim icin.

Yamuk bir karar alirsaniz, 1-2 ay icinde sizde defolur gidersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt