GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 217

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
217/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mou gelse Terim kadar basarili olamaz bu sacma yabanci kurali varken.

Hadi oynatsin Hakan Balta yi antep macinda ki gibi.

Hadi oynatsin Melo'yu.

Bu ise siyasetin karistigni gormemek kafani kuma gommek demektir.

Bakan suati azcik takip et

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya arkadaş anl

Mou gelse Terim kadar basarili olamaz bu sacma yabanci kurali varken.

Hadi oynatsin Hakan Balta yi antep macinda ki gibi.

Hadi oynatsin Melo'yu.

Bu ise siyasetin karistigni gormemek kafani kuma gommek demektir.

Bakan suati azcik takip et

Ya arkadaş anlıyorum düşünce tarzını saygı da duyuyorum ama iki dava açarsın Galatasaryın önünü kesersin Fatih hoca ile kesmek saçma geliyor bir yandan da..Hükümet istiyor olabilir hocayı ama illa ki bizi bitirmek için değildir diyorum..Ki nefret ederim hükümetten ben

Ne biliyon brader?

Bende hükümet karşıtıyım ayrı mevzudur ama insanlar şirazeyi kaçırmaya başladı totosundan eğri dışkı çıksa hükümetten bilcekler..

Baskı var baskı var ne baskısı, bakanın Terim kariyerli hoca demesi mi baskı

Bakan hem Gs yi hem milli takimi calistirmali diyor. Ne anliyorsun bundan

Siyasi baski oldugu com acik degil mi?

Sence demiroren cok basarili oldugu icin mi tff baskani oldu yoksa sike hakkinda ki dusunceri tayyip ile ayni oldugu icin mi ?

zaten 14.30 15 falandı florya işi konuşulduğunda adamların uçarak gidicek hali yok.Bi yerlerde toplanırlar topluca gelirler eğer olursa.OLMASI LAZIM

Sanki Şükrü silah zoruyla Terimi yolladı Demirörenin evine.Terime laf edemeyenler bu adama saldırıyor.Terimle ilgili kararı başkan mı verecek terimin kendi iradesi yok mu.başkan karar verse o zamanda hocamız iyice elemana döndü karar bile alamıyor başkan çok oluyor derdiniz.

Ancak kendini Galatasaray'a adamış ve bu ailenin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duymuş birinin Galatasaray'dan vazgeçeceğine inanmak gerçek dışıdır. Geçmişte örneklerinde olduğu gibi Galatasaray beni bırakmadıkça Galatasaray'ı bırakmayacağımın altını çizmek isterim.

Fatih Terim asla Galatasaray'ı bırakmaz. Hele hele o TFF'nin elemanı OLMAZ!

Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i göndermek istiyor denmesi bile benim sinirlerimi geriyor.

Ünal Aysal bizzat kendisi Fatih Terim'i teknik direktör olarak getirmiştir, bu dönemde 2 lig 2 süper kupa ve Avrupa'da yarı finalin kapısından döndük.

Fatih Terim bizi hocamız olmaya devam edecek, iki takımı birden yönetebilir mi sorusu var gündemde.

Bakan hem Gs yi hem milli takimi calistirmali diyor. Ne anliyorsun bundan

Siyasi baski oldugu com acik degil mi?

Sence demiroren cok basarili oldugu icin mi tff baskani oldu yoksa sike hakkinda ki dusunceri tayyip ile ayni oldugu icin mi ?

Demirörenin gelmesinde seninle aynı kanaatteyim..

Ama Fatih Terim'in siyasi baskıya boyun eğmesi çok saçma değil mi??

Adam bugün yurtdışına cıksa yarına 2trilyonluk bi imza ile kulüp çalıştırmaya başlar

Sezonun sona ermesinin ardından da Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılıp 3 yıl boyunca sadece Milli Takım'ın başında yer alacak.

İşte amaç gayet belli degil mi ? Anladılar ki önümüzü kesemeyecekler, tuttular hocayı ancak bu şekilde koparabiliriz dediler ve alacakalr. Sezon sonuda bizden istifa ettirecekler. Çok kötü oyunlar dönüyor çok. Hoca nasıl alet oluyor böyle bir oyuna

Abi neden hep bize karşı oyun içerisinde millet? Ulan bir yöneticide tepki koymuyor hiçbir zaman, diğer kulüpler haksız oldukları halde sağa sola saldırıyorlar. İlk defa iyi bir yönetimimiz oldu dedik onlarda nezaketten kırılacaklar yakında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt