GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 220

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
977,1K
Sayfa
220/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kan emici bir medya bunları stada bile sokmamak lazım yola gelsin karaktersiz kişiliksiz pislikler..bunların yavrusu yokmu karısı kızı anası yokmu neden bu kadar sövdürürler adama Allah belanızı versin...

ImageThumbnail2.aspx

...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Suat Kılıç sadece bir kerecik " bu işi yöneten özerk kurumumuz TFF olduğu için ben spor bakanı olarak sadece gelişmeleri takip ediyorum" diyip çekilse ne olur.İlla her fırsatta futbola maydanoz olmak nedir ya,yeter artık.

Suat Kılıç sadece bir kerecik " bu işi yöneten özerk kurumumuz TFF olduğu için ben spor bakanı olarak sadece gelişmeleri takip ediyorum" diyip çekilse ne olur.İlla her fırsatta futbola maydanoz olmak nedir ya,yeter artık.

Aslinda agir konusmak lazim ya neyse...

Sikecileri aklamaya calisanlar, sikecileri aklayanlardan bahsediyoruz..

Hani su Ridvan denen seytanla sabah aksam gorusenler...

1) Tahir Kum

2) Ibrahim Seten

3) Fanatik

4) Sporx

5) Webaslan

6) HaberTurk

7) Fatih Altayli

8) Sukru Ergun

9) Hurriyet

10) Vatan

daha bu tespit edilen dusmanlar dahasi da vardir elbet

UA nin siyasetle alakasi yok diyenler cevap verebilir mi UA hala neden aciklama yapmadi?

Bu bile bu oyuna siyasetin karistigini gosterir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

açıklama destansı ama çoğu cümle boş.

"Hocamızla olan bağlılığımız bundan önce olduğu gibi bundan sonrada dahada güçlenerek Galatasaray çatısı altında devam edcektir" diye yazmak çokmu zor o uzun ve içi boş cümlelerin yerine

şimdi her insanın fıtratı aynı değildir

aşırı fanatik bi taraftarımız gitse İ.seTeni falan dövse ağız burun dağıtsa elini kırsa

eline 2 lira tutuştursa satılıksın manasında

bunlar gider bütün taraftarla maleder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt