GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 241

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,5K
Sayfa
241/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim çok transfer yaptı ya bu sene bu olay durdurur bak transferdeki hareketliliği..

Her transfer doneminde son haftlar bizim icin hareketli geçer, ve yönetim bunlarla ugrasacagina nelerle uğraşıyor. Transfer olur yada olmaz ama bizim su zamanlarda dusunecek daha onemli seylerimiz olmali.

Bos islerle uğraşıyoruz maalesef.

♧tapatalk♧

50 bin kombine sattık şu halimize bak hoca bile muallakta

o insanlar o kombineleri alırken Terim'siz bi Galatasaray olacağını düşünmüyorlardı

Bu olay gerçekleşirse bu taraftara yapılmış büyük bir haksızlık olur

50 bin kombine sattık şu halimize bak hoca bile muallakta

o insanlar o kombineleri alırken Terim'siz bi Galatasaray olacağını düşünmüyorlardı

Bu olay gerçekleşirse bu taraftara yapılmış büyük bir haksızlık olur

boşver kombineyi falan. böyle bi ihanet olursa taraftar takıma küser. ben açıkçası belli bi süre kendime gelemem. hazmetmesi zor bi ihanet olur

Ülkenin spor bakanı yurt dışına giden türkler gelmesin bu lige bile diyebiliyor. KASTETTİĞİ İSİM DE ARDA TURAN OLDUĞU AŞİKAR. ADAM RESMEN ARDA GALATASARAY'A DÖNMESİN DİYOR. BİR DE TERİM'İ BİZDEN KOPARMAK İÇİN HAMLE YAPTIRIYORLAR MAŞALARINA.

BİR KULUBE BU KADAR KIYILMAZ.

Ülkenin spor bakanı yurt dışına giden türkler gelmesin bu lige bile diyebiliyor. KASTETTİĞİ İSİM DE ARDA TURAN OLDUĞU AŞİKAR. ADAM RESMEN ARDA GALATASARAY'A DÖNMESİN DİYOR. BİR DE TERİM'İ BİZDEN KOPARMAK İÇİN HAMLE YAPTIRIYORLAR MAŞALARINA.

BİR KULUBE BU KADAR KIYILMAZ.

Birsey kastetmedi zaten, direk Arda gelmese iyi olur dedi:)

♧tapatalk♧

Bizim taraftarlar dunden razi zaten hem Terim'e hemde Hakan Şükür'e sallamaya. Milletin efsane ismi olmaz bizde olanlari 1 kalemde sileriz...

♧tapatalk♧

Abdullah Avcı'nın A Milli Takım teknik direktörlüğünden ayrılmasının ardından Meksika basını adaylardan Yılmaz Vural'ı öne çıkardı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın görevinden istifa etmesi ve Futbol Federasyonu'nun yeni hoca arayışına girmesi Meksika'da da yankı buldu.

Ülke basını, Milli Takımın başına Yılmaz Vural'ın gelebileceğini iddia etti. Meksika'daki Informador Gazetesi'nin tam sayfa yayınladığı haberinde Yılmaz Vural'ın fotoğrafına yer vererek, "Milli Takımın yeni hocası ya Vural, ya da Terim olacak" yorumunda bulundu.

Abdullah Avcı'nın 2015 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen alınan kötü sonuçların bu istifanın zeminini hazırladığını hatırlatan gazete, Milli Takımın başına gelecek hocanın kim olacağının saatler sonra açıklanacağını duyurdu.

rr7rc.jpg

arkadaşlar benim durumumda olan var mı acaba d-smart eski üye olarak salzburg maçlarını şifresiz izlemiştim..bu maçla alakalı bir bilgisi olan var mı ulan vermezse ne yapacaz ya izleyebilir miyiz acaba şerefsizlerin maçını

Hakan Şükür ne alaka?

Millet cidden kafasına göre düşman yaratıyor.

Arkadaş olay belli. Hoca kulüpte çok da mutlu değil. Başkanla arasındaki soğukluk malum. M.Takım ve önemli kişilerin ricaları ve muhtemelen maddi ve yetki olarak önerilen müthiş şartlar onu cezbedebilir. Bir de tabi Hoca'nın egosu malum. İkisini birlikte başarıya götürmeyi yeni bir 'challenge' olarak algılayabilir.

Ama bütün bunları bırakıp kurduğu sistemle daha başarılı olmak için teklifi reddeder.

Başkan git diyemez. Taraftardan çekinir ama giderse de kal demez çünkü araları limoni malum.

Burada suçlu filan aramaya, bizi yıkmaya çalışıyorlar fila efsanelerine gerek yok. Hoca olur ya da olmaz diyecek bu kadar basit.

Ben bu kadroyla Terim olmadan da( ama kaliteli bir yabancı hoca ile) başarılı olacağımız kanaatindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt