GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 245

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,4K
Sayfa
245/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla öyle bir gider ki kimse ne olduğunu anlamaz bile.Bunun son örneğini Arda'da gördük.Sezonun başlamasına 3 gün kalasıya gitmek istiyorum diye tutturunca elden çıkardık mı? Evet,çıkardık.Dahası ne o zaman?

ünal başkan gidemezsin dese gidecek miydi? saçma bi örnek vermişsin. fark ne diyosun sana farkı söylüyorum işte. yazılı olanlara göre bu fark var mı var, ne diye alakasız örneklerle uzatıyosun ki?

sonuçta bunlar insan gitmek isteyeni tutamazsın desen eyvallah anlarım ama burak 100 kere gitmek istesin sözleşmesi olduğu sürece kulüp göndermezse gidemez. bunu bi kabul et önce. ama fatih hoca gitmek isterse gitme diyemezsin, dersen hadi ben gidiyorum der çeker gider, elinde bağlayıcı bişey yok çünkü.

Hoca milli takima ister gitsin ister gitmesin;

Arsenal bu aksam fbye fena takacak, hem de bebeleriyle,

Cas cezayi fbye yerlestirecek, semsiyeyi kanirtarak acacak,

Sonra sira kisilere gelecek, onlara da ceza verilecek, futboldan men olacaklar,

fb 6-0-4 yuzunden oynatacak oyuncu bulamayacak,

Bu oyunu oynayanlar, Beter olun beter.

Zaman gectikce taraftarin tepkisi artacak, Terim de nasibini alacak yani. Bu kesin.

Bu taraftar bunlari haketmedi. Imparatorun bu durusunu hic haketmedi zaten.

Gideceksen buyur git milli davana. Bizde isimize bakalim.

yıl olmuş 2013 hala milli dava diye adamı yatırıp üstünde tepinseler ona bile ses çıkarmayacak insanlar var bu ülkede. fazla abartıyoruz şu milli dava olaylarını.medeni toplumlarda olmaması gereken şeyler

ünal başkan gidemezsin dese gidecek miydi? saçma bi örnek vermişsin. fark ne diyosun sana farkı söylüyorum işte. yazılı olanlara göre bu fark var mı var, ne diye alakasız örneklerle uzatıyosun ki?

sonuçta bunlar insan gitmek isteyeni tutamazsın desen eyvallah anlarım ama burak 100 kere gitmek istesin sözleşmesi olduğu sürece kulüp göndermezse gidemez. bunu bi kabul et önce. ama fatih hoca gitmek isterse gitme diyemezsin, dersen hadi ben gidiyorum der çeker gider, elinde bağlayıcı bişey yok çünkü.

Kardeş Hoca'da,Başkan'da gitmek isteyeni zorla tutmayacaklarını her fırsatta ifade ediyorlar zaten.Daha neyin savunmasını yapıyorsun?Terim'de dün resmi site aracılığıyla gönderilmediği müddetçe gitmeyeceğini alenen ifade etti.Bunu algılamak niye zor geliyor? Hoca açıkça yönetimden kendisine sahip çıkılmasını bekledi.Başkan'da aksi yönde bir tavır takınınca gitti görüştü Demirören belasıyla.

ben onu bunu bilmem, Fatih hoca kabul ederse taraftar gözünde çok puan kaybeder. Hele bir de bu sene başarısız olursak hiç kusura bakmasın yönetim de taraftar da faturayı Terim'e keser. 2. gelişindeki fiyaskoyu 3.gelişinde unutturan Terim yine aynı duruma düşer maalesef....

giderse bi daha kulübün yanına bile yaklaşmasın, o derece kızarım, kızmaktan öte gözümde yücelttiğim bi insan hayal kırıklığı yaşatmış olur.

ama teklifi reddederse 20 senelik sözleşme yapsınlar, 1 sene bile şampiyon olmayalım gıkımı çıkarmam. böyle ince bi çizgide işte.

Hoca, arda'ya kızıyordu içerleniyordu hatta darılıyordu. Şimdi kendisi aynısı mı yapacak ? İnanmak gelmiyor içimden. Hoca hadi artık açıkla güzelce geri çevirdiğini ve bizden başka bir takım çalıştırmayı düşünmediğini açıkla

yıl olmuş 2013 hala milli dava diye adamı yatırıp üstünde tepinseler ona bile ses çıkarmayacak insanlar var bu ülkede. fazla abartıyoruz şu milli dava olaylarını.medeni toplumlarda olmaması gereken şeyler

Ya milli dava diye diye bizi uyutuyorlar zaten. Ne milli davasi ya? Savas mi cikti?

Bu isin uzamasini gerektirecek bir durum yok. Uzamasi bize hakarettir.

O kadar düsünecek kadar önemsiyorsan, aciklama yap, buyur git.

Biz senin bu durusunu hic haketmedik. Bu Galatasaray düsmanlari karsisinda diz cökmeni haketmedik.

Neyi düsünüyorsun? Niye bu taraftari üzüyorsun hala? Zaman gectikce daha da yaralaniyor taraftar

Hoca, arda'ya kızıyordu içerleniyordu hatta darılıyordu. Şimdi kendisi aynısı mı yapacak ? İnanmak gelmiyor içimden. Hoca hadi artık açıkla güzelce geri çevirdiğini ve bizden başka bir takım çalıştırmayı düşünmediğini açıkla

imparator benim için herzaman bi kahramandı ama lig başlamışken galatasarayı yüzüstü bırakıp giderse benim için biter

Kardeş Hoca'da,Başkan'da gitmek isteyeni zorla tutmayacaklarını her fırsatta ifade ediyorlar zaten.Daha neyin savunmasını yapıyorsun?Terim'de dün resmi site aracılığıyla gönderilmediği müddetçe gitmeyeceğini alenen ifade etti.Bunu algılamak niye zor geliyor? Hoca açıkça yönetimden kendisine sahip çıkılmasını bekledi.Başkan'da aksi yönde bir tavır takınınca gitti görüştü Demirören belasıyla.

abicim konuyu değiştirip haklıymışsın gibi neden davranıyosun? buraktan, musleradan, ardadan gelip dünkü açıklama ile ne diye bağlıyosun, bağlayacaksan da karşıdaki o konuda ne düşünüyo bi öğren öyle değil mi?

bizim ayrıldığımız nokta burak gidemez diyen başkan fatih hoca gidemez neden demedi konusu idi, onun cevabını aldın zaten, bi kere önce bunu kabul et. burda ben haklıyım ama sen konuyu değiştirip, saptırıp kendini haklı duruma çıkarmaya çalışıyosun, gerek yok.

başkan asla gitmez olmaz demez, sen olsan da ben olsam da demezdik, gönderilmeden gitmem diyen fatih hocadan o tüpçü ile bırak kahvaltıda buluşmayı o saniye çıkıp hayır demesini beklerdim ben.

Rezil ettiler bu milleti elaleme hala hinlik peşindeler. Topluca temizlensinler bu futbolun başından. Çok seviyorsa bunları başbakan halter ya da atletizm federasyonunun başına geçirsin orada şike yapsınlar en azından doping lekesinden kurtuluruz. Bir işe yaramış olurlar.

olurmu gayet basarilar hemde senden benden tesekkur istiyorlar, tesekkur borcumuz varmis :rolleyes:

Wenger

Peki ya Ersun Yanal hakkındaki düşünceleriniz nedir? Daha önce Milli Takımı da çalıştırmıştı.

Açıkçası Türkiye'de Fatih Terim'den başkasını tanımıyorum. Bununla birlikte bana başka isimler de soruyorlar (Sonradan öğrendiğimize göre, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Aykut Kocaman vs.) ben Terim'den başkasını tanımıyorum.

:happy:

Avatarıma profil resmi yapacak kadar büyük bir karakter benim için Fatih Terim.Ama şu son rivayetlerden ötürü hepimizde hayal kırıklığı yarattı.Her fırsatta aslolan Galatasaray'dır söylemini kullanan biri her daim eleştirdiği piyon bir Başkan'ın emri altında çalışmayı kabul edemez,etmemeli de.Demirören,Terim'in kalibresinde değil.Bunu Hoca'da idrak etmeli ve bu süreci daha fazla uzatmadan lehimize bir şekilde son noktayı koymalı.

Su saatten sonra Baskanin yapmasi gereken Riera'nin sozlesmesini feshedip,

Carlinhos, Bruma, Arda'yi hemen getirmek,

Sonra da herkese hodri meydan deyip Hoca istiyorsan git, istiyorsan kal demek,

Hoca giderse de bir antrenor getirip, hoca hicbirseye karisma, bu takim zaten sampiyon olur demek.

Sonra da cikip herkese, sezon sonu gorusuruz demek.

Allah belanizi versin, sizin egonuzuda, alicengiz oyunlarinizida.... hepsi defolup gidebilir bu günden sonra.

Biri 3 ay önce saydirdigi adamin ayagina gidiyor, digeri hocadan nasil kurtulurumun alicengiz oyunlarinda.

GALATASARAY lan bu GALATASARAY adam olun hepiniz. SIkeci serefsizler ellerini ovusturmus son darbeyi bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt