Murat Oktay
Tecrübeli Üye
gelecek diyenler hayal kuruyor zaten.
Hoca dedi Arda çok istiyor diye
gelecek diyenler hayal kuruyor zaten.
Melih dostum senden alinti yaptim diye sirf senin sucun var diye degil.
Hepimizin sucu var o anlamda yazmak istedim.
O maçtan önce de diyordum. Bir maçlık oyuncu kararı verilmez zaten. Arda gelmez.
Sovyetleri sevmeme nedenin 1-2'dir. Muhtemelen dinsel öğelerdir onlarda ya da bize ters olan birkaç ahlak sorunudur.
Onun dışında eğitim-sosyal olanaklar ve vatandaşlık bilinci olarak Sovyetler efsanedir. Özenmiyorum. Komunist değilim. Gerçekciyim. Yozlaşmış abidik gubidik yazarların kafasına göre kitap yazamadığı, her gelen hükümete göre tarih kitaplarının değişmediği yegane eğitim düzeni. Eğitim şart diyen sistem zaten. Ve üstün matematik eğitimi verdiler insanlara.
Hoca dedi Arda çok istiyor diyeboşa umut değil yani
Azerbaycanda %90 insanlarin yazma okumasi var.Koca nineler bile yazma okuma biliyor.bilmeyen kesim cok az.Mesala bizde hic bir kurumda parmakla imza basan cok az olur.
Ha bizdede sorun ayri, her kes nelerin dondugunu cok iyi biliyor ama kimse dillenmiyor yada dillenemiyor.
Arkadaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2013-2014 sezonu grup kura çekimi 29 Ağustos Perşembe yapılacak.
Dün Ardanın maçını izlediniz mi?Defansda hücumda çok iyi oynadı yabancı sınırı kalksa bile 15m avro verilip alınır kendini çok geliştirmiş.
neyse sokayim siyasete Galatasaraya bisey olmasin.
Sizin durum biraz farklı. Yozlaşma var sizde. Ekonomik geçişin oluşturduğu yozlaşma. Yıllarca komunist yaşa sonra bir anda para pul serbest ekonomi. Rüşvet yiyenlerde çok sizde. Arkadaşlarım oldu yakın zamanda Azeri onlarla da konuştuk. Keşke sovyet düzeni devam etseydi ama özgür olarak diyorlar. Eskileriniz daha iyi bu konuda işte. Sizin yeni nesilde cacık olacaktır uzun vade de. Eğitim olarak.
evet 29 agustosta persembe gunu olacak.
Hocayı atlatmak için söylemiş o reis. gelmez Arda![]()
51-52 yi bilmem.Eger durum buysa demekki oneceden hata var.
Ben Sovyetleri sevmem ama adamlar bizim Dag basindaki koylere bile okul yaptirmis.
Ha tabi kendi mentalitesini yerlestirmek icin.Zamaninda Turkiyede boyle yapaydida sim di %90 egitimli bir ulke olsaydi.
ayrica bu tutmunuzdanda hic hosnut degilim neden beni taraf gibi gosteriyorsunuz?
hic kimsenin tarafinda degilim.tek istegim her sey sizler bizler icin iyi olmasi baskada bir sey yok olamazda.